YULI AESTHETIC STUDIO ПРАВИ ФУРОР В СЛИВЕН С УНИКАЛЕН АМЕРИКАНСКИ ЛАЗЕР

YULI AESTHETIC STUDIO ПРАВИ ФУРОР В СЛИВЕН С УНИКАЛЕН АМЕРИКАНСКИ ЛАЗЕР

Уникален американски лазер се използва от студио за красота в Сливен, научи Sliveninfo.  Лазерът е последна дума на техниката в студията за красота. В града под Сините камъни само едно студио може да се похвали с подобна техника.

Yuli Aesthetic Studio e основано през 2020г. във Великобритания. Само година по-късно желанието за реализация на родна земя, провокира преместването на студиото и то отваря врати в гр. Сливен.

Зад идеята и името стои Юли Краева. Тя е медицинска сестра с дългогодишен опит. Нейното търсене в областта на естетичните процедури поражда идеята за студио, в което да помага на хората да се чувстват уверени, красиви и най-вече разбрани.

Сега студиото предлага естетични процедури и лазерно обезкосмяване от най-висок клас.

Yuli Aesthetic Studio работи с медицинския александритен лазер GentleLase Pro на реномираната компания от САЩ – Syneron Candela. Той е най-бързия, мощен и скъп александритен лазерен апарат на пазара.

Една процедура на малка зона, като подмишници трае не повече от 1-2 минути. Единствения лазер в света, който третира максимално ефективно дори тънки и руси косми.

Допълнително предимство е и факта, че лазера е безконтактен. При него не се използва гел, както при останалите диодни апарати за лазерна епилация. Вместо това разполага с охлаждаща система на накрайника, която прави процедурата максимално комфортна и безболезнена.

Студиото предлага безплатна консултация за всеки, който се интересува от александритната лазерна епилация.

Студиото се намира в гр. Сливен ул.,,Лъдженска‘‘ 1А Телефон за връзка със студиото: 0876212672 Website: www.yuliaesthetic.bg.

 

Предишна БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ СЕ ПРОДАВАТ В ШЕСТ ПУНКТА И В СУПЕРМАРКЕТИТЕ ОТ МЕСТНА ВЕРИГА В СЛИВЕН
Следваща В МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“-СЛИВЕН БЕШЕ ПОДПИСАН КОЛЕКТИВЕН ТРУДОВ ДОГОВОР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДНИ НА ПРИКАЗКИТЕ В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „САВА ДОБРОПЛОДНИ”

От 11 до 30 март 2018г., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни”, за деветнадесети пореден път се провеждат дни на приказките по програмата „Във вълшебния свят на приказките”. По традиция в

Новини Сливен

РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ“ СЕ ВКЛЮЧВА В ЦИФРОВА СЕДМИЦА 2018

На 19 март 2018г. , в рамките на инициативите на пан-европейската кампания ALL DIGITAL WEEK, РБ “Сава Доброплодни“ организира обучение “Първи стъпки в програмирането за деца с робота Finch”. Кампанията

Новини Сливен

ИНСТИТУЦИИ ПРЕДСТАВЯТ ДОБРИ ПРАКТИКИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ

Министерството на образованието и областната администрация в Сливен организират семинар за представяне на добрите практики в Сливенска област, свързани с образованието и обучението на лица, навършили 16-годишна възраст. Семинарът ще