SLIVENINFONET: ЗА НАС КЛИЕНТЪТ ВИНАГИ Е НА ПЪРВО МЯСТО
август 21, 2019 854 Прегледи

SLIVENINFONET: ЗА НАС КЛИЕНТЪТ ВИНАГИ Е НА ПЪРВО МЯСТО

„С  цел подобряване на обслужването на клиентите и поради нарастващия им брой,   увеличихме броя на продавач-консултантите ни. Младият специалист  Иван Чавдаров активно се включи в обслужването на клиентите“, обяви пред  Sliveninfo Антон Атанасов, управител на телевизия „Sliveninfonet“, чиято популярност в града под Сините камъни нараства с всеки изминал ден.

„Ние даваме шанс на младите да се докажат, и се надяваме, че с тяхната енергичност  и  креативност ще повдигнем още повече рейтинга на нашата компания! Променихме визията на търговският си офис –да бъде той приятен за посещения и удобен за служителите ни. Стараем се да наложим свой собствен стил и нашият бранд да бъде разпознаваем от съгражданите ни. Наемането на нови хора ни даде  възможност  касата в к-с Печ да  работи в непрекъснат режим  от 09.00 до 18.00 часа, с цел улеснение на нашите клиенти. В момента разширяваме и техническия си отдел, като търсим нови перспективни специалисти“, каза Антон Атанасов.

 

Предишна СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД
Следваща ЕДИН ЩАСТЛИВ ДЯДО В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДАДОХА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА КУПУВАНЕ НА МОДЕРЕН ЕХОГРАФ В ДКЦ-2

Комисията по Оперативен контрол към Общински съвет – Сливен единодушно даде зелена светлина за закупуването на ехографски апарат от високотехнологичен клас за нуждите на сектор „Акушерство и гинекология“ в ДКЦ-2.

Новини Сливен

НАЧАЛНИКЪТ НА РУ-СЛИВЕН СЕ СРЕЩА С КМЕТОВЕ ОТ ОБЩИНАТА ПО ВЪПРОСИ НА СИГУРНОСТТА В РЕГИОНА

Днес се проведоха последните срещи на началника на Районното управление в Сливен с кметовете на населените места в общината. В рамките на десет дни главен инспектор Димитър Кикьов се срещна

Новини Сливен

АПАШ БЕ ЗАДЪРЖАН, ДОКАТО КРАДЕ БЕНЗИН

22-годишният К.Х. от град Бургас е бил задържан непосредствено след извършване на кражба на дизелово гориво. На 14 януари, в района на бензиностанция на главен път І-6, в село  Тополчане,