SLIVENINFONET: ЗА НАС КЛИЕНТЪТ ВИНАГИ Е НА ПЪРВО МЯСТО
август 21, 2019 960 Прегледи

SLIVENINFONET: ЗА НАС КЛИЕНТЪТ ВИНАГИ Е НА ПЪРВО МЯСТО

„С  цел подобряване на обслужването на клиентите и поради нарастващия им брой,   увеличихме броя на продавач-консултантите ни. Младият специалист  Иван Чавдаров активно се включи в обслужването на клиентите“, обяви пред  Sliveninfo Антон Атанасов, управител на телевизия „Sliveninfonet“, чиято популярност в града под Сините камъни нараства с всеки изминал ден.

„Ние даваме шанс на младите да се докажат, и се надяваме, че с тяхната енергичност  и  креативност ще повдигнем още повече рейтинга на нашата компания! Променихме визията на търговският си офис –да бъде той приятен за посещения и удобен за служителите ни. Стараем се да наложим свой собствен стил и нашият бранд да бъде разпознаваем от съгражданите ни. Наемането на нови хора ни даде  възможност  касата в к-с Печ да  работи в непрекъснат режим  от 09.00 до 18.00 часа, с цел улеснение на нашите клиенти. В момента разширяваме и техническия си отдел, като търсим нови перспективни специалисти“, каза Антон Атанасов.

 

Предишна СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД
Следваща ЕДИН ЩАСТЛИВ ДЯДО В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН МЕЧО И БЕДИ СЪЗДАДОХА НАЙ-МОДЕРНАТА У НАС МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЗАЛА

Той се казва Мехмед Мехмедов. Възпитаник е на спортно училище „Димитър Рохов” в Сливен. Мехмед Мехмедов е изявен акробат и цирков артист. Някогашен републикански шампион по акробатика. Повече от 20г.

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА КЕРМЕН ЖИВКО ЖЕЧЕВ САМ ИЗРАБОТИ И ИЗДИГНА 10-МЕТРОВ ПРАВОСЛАВЕН КРЪСТ

Кметът на град Кермен Живко Жечев направи нещо уникално. Той сам изработи и издигна 10-метров православен кръст. „В момента все още заварям квадратните метални тръби, от които е направен кръста.

Новини Сливен

ОТИДЕ СИ СКУЛПТОРЪТ СВЕТОСЛАВ МИЛЕВ

Тази нощ е починал известния скулптор и дългогодишен ръководител на ХГ „Димитър Добрович“ – Сливен Светослав Милев. Светослав Милев е завършил специалност скулптура във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“