DiKa ПРОИЗВЕЖДА МАСКИ
март 26, 2020 1753 Прегледи

DiKa ПРОИЗВЕЖДА МАСКИ

В условията на COVID-19, DiKa трансформира част от своето производство и вече изработва текстилни маски за многократна употреба. Реорганизацията се случи в изключително кратки срокове, за да се откликне на недостига на тези средства за масова превенция.
Маските предпазват носа и устата, изработени са еко-съобразно, от 100% памук. Платът е третиран с водоотблъскващи, международно сертифицирани безвредни субстанции.
Спазването на респираторна хигиена и носенето на маски като превантивно средство за ограничаване разпространението на Covid-19 е част от инструкциите на Световната Здравна Организация (СЗО). Припомняме, че за да е ефективно носенето на маска е необходимо:

  • да бъде сложена с чисти, измити/дезинфекцирани ръце;
  • да се постави плътно покриваща устата и носа;
  • да не се докосва по време на носене или при нужда – това да се прави с чисти ръце.

За да запазите максимално дълго качествата на маската за многократна употреба, спазвайте инструкциите за ръчно пране и гладене на 110°С за дезинфекция.
Маските са изцяло произведени на местно ниво, с напълно проследим и прозрачен процес. В тях е вложен ръчен, квалифициран труд и са спазени всички изисквания за безопасност и дезинфекция. Марката предлага два модела в различен ценови диапазон. Апелираме да бъдете отговорни към себе си и към здравето на близките си хора – поръчайте по всяко време онлайн на адрес www.dika.bg.

Предишна В УСЛОВИЯТА НА ПАНДЕМИЯ ПОЛЗВАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА САМООТЧИТАНЕ НА ВОДА, ТОПЛА ВОДА И ПАРНО ОТ ДОМА
Следваща ЗАЕДНО ДА ПРЕПРОЧЕТЕМ "ПРЕЗ ЧУМАВОТО" НА ЙОВКОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШОФЬОР Е ЗАДЪРЖАН, КАРАЛ СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

Водач на МПС, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Сливен. Днес, в 03,30 часа, в кв.“Сини камъни“ е извършена проверка на 29-годишния П.П. от град Сливен, водач

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЗАЛОВИХА ДРОГИРАН ШОФЬОР

Водач на МПС, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Сливен. На 17 април в 00,10 часа патрулен полицейски екип е спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген Поло“,

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ПЕТКО ЧОЛАКОВ, УПРАВИТЕЛ НА ОБЩИНСКА ФИРМА „ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ“ – СЛИВЕН

Уважаеми госпожи и господа! Скъпи съграждани! Бих искал да Ви поздравя с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! Нека да запазим чистотата на мислите и действията си, щедростта на сърцата си, милостта, състраданието