DANCE NATION ЩЕ ГОСТУВА ОТНОВО В КОТЕЛ
12.06.2024 306 Прегледи

DANCE NATION ЩЕ ГОСТУВА ОТНОВО В КОТЕЛ

На 21.06.2024 г. /петък/ известния танцьор Борис Панайотов и Dance Nation отново ще гостуват в град Котел. За всички, които обичат танците и музиката, ще бъде организирано безплатно забавление за начинаещи с много танци и незабравими емоции!

Поканете своите приятели и нека всички се забавляваме заедно от 18:00 ч. пред сградата на Община Котел.

DANCE NATION – са групови танци за начинаещи и напреднали, за малки и големи, за всички, които имат желание да се забавляват танцувайки! В тези класове, хората, които желаят да танцуват се срещат с различни стилове танци – латино, денс, хип хоп, поп, ориентал и още много други танцови и музикални култури от цял свят. В тях човек не само може да разпусне от ежедневния стрес и напрежение, но също така и да поддържа добра физическа форма чрез силата на танците!

Припомняме, че благодарение на миналогодишното издание на DANCE NATION, най-танцуващата тогава дама от града – Любов Бранкова, получи специалната награда от създателя на Dance Nation – Борис Панайотов от гр. Сливен. По-късно тя се сдоби със сертификат за водене на групови класове. От ноември 2023 г., Бранкова провежда 2 пъти в седмицата /понеделник и четвъртък/ своите класове и всеки желаещ може да ги посети от 19:00 ч. в залата на Център за подкрепа за личностно развитие – Котел /бивш Младежки дом/.

 

Предишна ГОЛЯМ ПОЖАР В ОПАСНА ЗОНА КРАЙ СЛИВЕН
Следваща ИЗБРАХА ТУРИСТИЧЕСКО ЛОГО НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПЕТО УЧИЛИЩЕ В СЛИВЕН ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛНА ОЛИМПИАДА ПО ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ

На 8. май 2021 г.  в Сливен ще се проведе националния кръг на XIV Национална олимпиада по гражданско образование. Домакин на престижното събитие е СУ „П. К. Яворов“ – гр.

Новини Сливен

НАД 1000 НАРУШЕНИЯ СА УСТАНОВЕНИ ОТ ШОФЬОРИ И ПЕШЕХОДЦИ САМО ЗА СЕДМИЦА

От 4  до 10 февруари  на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от Главна дирекция „Национална полиция”, главния секретар на МВР  и директора

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СВИКВА КОНСУЛТАЦИИ ЗА СЪСТАВ НА СИК – СЛИВЕН

Във връзка с подготовката за произвеждане на избори за Народно събрание, насрочени за 4 април 2021 година, ще се проведат  консултации за състави на СИК – Сливен. Срещата ще се