COVID -19 СТИГНА И СЕЛО МОКРЕН, КОЕТО Е ДО БАЗА „НОВО СЕЛО“
юни 15, 2020 6715 Прегледи

COVID -19 СТИГНА И СЕЛО МОКРЕН, КОЕТО Е ДО БАЗА „НОВО СЕЛО“

COVID -19 стигна и село Мокрен, което е в Община Котел и се намира на до българо-американската база „Ново село“, научи Sliveninfo. Мъж и жена от селото са заразени с коронавирус. Те са настанени за лечение в инфекциозното отделение на областната болница в Сливен. В отделението има общо 32 пациенти и няма свободни легла.

Sliveninfo научи, че в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ е открито второ триажно отделение. Там се настаняват болни, които имат симптоми на COVID -19, но чиито проби още не са станали ясни. Тази вечер се очакват резултатите от проби на лица, постъпили в триажните отделения през почивните дни или такива, които са на домашен стационар.

 

Предишна ДКЦ - 2 С УПРАВИТЕЛ Д-Р ГЕОРГИ ИЛИЕВ ВНАСЯ НАЙ-ГОЛЯМ ДИВИДЕНТ В ХАЗНАТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА 25 ЮНИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК ОТ ПОБРАТИМЕНИЯ НА СЛИВЕН ГЕРМАНСКИ ГРАД ГЕРА БЕРНД КРЮГЕР ПОСЕТИ ОБЩИНА СЛИВЕН

Бернд Крюгер, общински съветник от побратимения на Сливен град Гера, Германия, посети община Сливен. Заместник-кметът Стоян Марков прие госта, който е на едноседмично посещение в България, свързано с проекта „Музика

Новини Сливен

ТОЙ МЕЧТАЕ ЗА ЧИСТО ДРАГОДАНОВО

„Моята мечта е като на всеки жител на село Драгоданово – да го видя най-после чисто“. Думите са на 42-годишния Иван Томчев, който е кандидат за кмет на село Драгоданово

Новини Сливен

ПОЗДРАВ ЗА СЕДМИЦАТА НА ГОРАТА ОТ ИНЖ. КОСТА АШЛАМОВ, ДИРЕКТОР НА ДГС „ТВЪРДИЦА”

Служители на ТП” Държавно горско стопанство Твърдица” извършиха залесяване  за да бъдат възстановени пострадалите от пожар през лятото на 2020г. гори край язовир Жребчево. От  5 до 11 април 2021г.