COVID -19 СТИГНА И НОВА ЗАГОРА, КЪДЕТО СА ЗАРАЗЕНИ ДВАМА ЛЕКАРИ И ШЕСТИМА РАБОТНИЦИ
10.06.2020 6718 Прегледи

COVID -19 СТИГНА И НОВА ЗАГОРА, КЪДЕТО СА ЗАРАЗЕНИ ДВАМА ЛЕКАРИ И ШЕСТИМА РАБОТНИЦИ

8 от 16-те новозаразени в Област Сливен са от Нова Загора, научи Sliveninfo. Двама от тях са лекари, които са настанени за лечение в старозагорски болници. Другите шестима са работници от фирма за производство на пилета. Те все още са по къщите си, защото в двете сливенски болници – Областната и Военна, вече няма места. В същото време на този етап от Стара Загора отказват да ги приемат в местни лечебни заведения.

Предполага се, че лекарите са заразени от новозагорка, която е дала положителен тест за коронавирус в старозагорска болница, където и предложили да остане за лечение. Тя обаче се върнала в Нова Загора и ходила на прегледи. Когато се почувствала зле обаче дошла в Сливен, където е приета във Военна болница.

Предишна ТЪЖЕН РЕКОРД: 16 НОВОЗАРАЗЕНИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ВОЕННА БОЛНИЦА - СЛИВЕН ТЪРСИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ДОБРОВОЛКИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЛАД КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД ЗАРАДВА ДЕЦАТА ОТ УЧИЛИЩЕ „ВЛАСАКИ ШУМАНОВ“

Той е най-младият кандидат за депутат от партия Български възход в Сливен. Казва се Иван Радев и на днешния първи ден на месец март зарадва децата от училище „Власаки Шуманов“.

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА ИЗЗЕ ФАЛШИВИ ДРЕХИ В КВАРТАЛ „НАДЕЖДА“

Над 100 фалшиви облекла и аксесоари са иззети при операция на икономическа полиция срещу нерегламентирана продажба на стоки, обект на авторско право. Акцията е насочена към установяване на престъпления срещу

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПРИСЪСТВА НА ОТКРИВАНЕТО НА НОВ УЧЕБЕН КОРПУС КЪМ ОУ“ КАПИТАН ПЕТЪР ПАРМАКОВ“ С. ГРАДЕЦ

На големия християнски празник – Благовещение се състоя откриването на новия учебен корпус към Основно училище “ Капитан Петър Пармаков“ с. Градец, на което присъства областният управител на област Сливен