COVID-19 В ОБЛАСТ СЛИВЕН: 167 ЗАБОЛЕЛИ ЗА СЕДМИЦА, 182 ИЗЛЕКУВАНИ
март 28, 2022 267 Прегледи

COVID-19 В ОБЛАСТ СЛИВЕН: 167 ЗАБОЛЕЛИ ЗА СЕДМИЦА, 182 ИЗЛЕКУВАНИ

От 21 до 27 март с COVID-19 са диагностициарни 167 жители на област Сливен. Излекувани са 182-ма болни, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Сред заболелите са 3 лекари, 2 санитари, медицинска сестра, 6 учители и 11 деца и ученици от различни детски и учебни заведения.

За съжаление, починаха четирима неимунизирани пациенти на възраст 63, 73, 77 и 84 години. Щабът изказва съболезнования на семействата и близките.

От началото на епидемията в област Сливен са диагностицирани с коронавирусни инфекции 26 319 души. Излекувани са 24 498. Битката със заболяването изгубиха 1 252 души.

Очаква се официалното държавно разпореждане във връзка с извънредната епидемична обстановка, чийто срок изтича на 31 март.

Предишна НАД 15 000 ДЕКАРА ГОРИ СА СПАСЕНИ ОТ ЕКИПИ НА РСПБЗН В СЛИВЕН, ТВЪРДИЦА И КОТЕЛ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БСП: НЯМА ДА ДАДЕМ „МАРИЦА-ИЗТОК“

Под това мото листата на БСП за България-Сливен, начело с водача Атанас Зафиров се включи в организирания от БСП протест пред централата на ТЕЦ „Марица-Изток“-2 .Предстоящото затваряне на комплекса ще

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВА ИНИЦИАТИВАТА ЗА МЛАДИТЕ ХОРА В YOUTUBE КАНАЛА НА ОБЩИНАТА

Продължава онлайн инициативата, насочена към младите хора, на Община Сливен с медийното партньорство на телевизия „Канал 6“. Представят се няколко онлайн събития, чрез които младите сливналии могат да се запознаят

Новини Сливен

„ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ЕАД ОТЧИТА РЪСТ НА ПОЛЗВАНАТА ТОПЛА ВОДА В ГРАДА

Изпълнителният директор на „Топлофикация Сливен“ ЕАД Павлин Костов сподели пред медии, че след влизането в сила на новата им промоционална отстъпка за битова гореща вода, от Дружеството са отчели ръст