AMERICAN MUSCLE FEST СЕ ЗАВРЪЩА В СЛИВЕН ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ АВТОМОБИЛИ
28.06.2024 478 Прегледи

AMERICAN MUSCLE FEST СЕ ЗАВРЪЩА В СЛИВЕН ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

American Muscle Cars Fest отново ще посрещне любители и собственици на американски автомобили в Сливен. Събитието ще се проведе на летище „Бършен“ на 30 юни от 9 до 16.30 часа. Организира се от автомобилен клуб „Форд Мустанг България”, с партньорството на Община Сливен.

„American MUSCLE Fest“ е хоби събитие, което събира на едно място собствениците на стотици редки и екзотични американски автомобили, мотори, пикапи, джипове и други от всички епохи.

Всеки, който пристигне на събитието с американско возило, ще може да паркира колата до фестивалната зона. За всички фенове и гости с различни от американските автомобили, ще има предвидена безплатна паркинг зона извън рамките на събитието и ще заплаща входна такса от 20 лева на човек.

С програмата на фестивала можете да се запознаете на следния линк:

https://www.facebook.com/events/7385805541529451

Предишна 10-ГОДИШНИЯТ ТЕОДОР ОТ СЛИВЕН СТАНА ВТОРИ НА МЕЖДУНАРОДНА УЧЕНИЧЕСКА ОЛИМПИАДА В ДУБАЙ
Следваща ИЗЛОЖБА-КОНЦЕРТ ПО ПРОЕКТ „АЗ ПРОМЕНЯМ СВЕТА“ СЕ СЪСТОЯ В ДГ „ДЪГА“ В КОТЕЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УНИКАЛНО БМВ ОТ 1939 г. ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕНО НА РЕТРО ПАРАДА В СЛИВЕН ТАЗИ СЪБОТА

Неуморният Валентин Дойчинов за 11-ти път организира ретро парад в Сливен. Проявата ще се състои тази събота, 27 април от 10 часа. Мястото е Ритейл парк. „Ще бъде представено уникално

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА КОТЕЛ ЧЕСТИТИ ТРИФОН ЗАРЕЗАН НА СВОИТЕ СЪГРАЖДАНИ

Уважаеми съграждани, На 14-ти февруари, по стара българска традиция празнуваме Трифон Зарезан – празник на труда и веселието, на виното и винопроизводството. Празник, изпълнен с надежда за берекет и плодородие.

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

В Сливенска област се запазва общата тенденция за страната и през последното денонощие. Излекуваните жители на областта са 69 при 29 новодиагностицирани с COVID-19 лица. Положителните резултати са отчетени при почти равен