80-ГОДИШЕН Е СЪС СЧУПЕНА КИТКА СЛЕД МЕЖДУСЪСЕДСКИ СКАНДАЛ В КВ.“ДРУЖБА“

80-ГОДИШЕН Е СЪС СЧУПЕНА КИТКА СЛЕД МЕЖДУСЪСЕДСКИ СКАНДАЛ В КВ.“ДРУЖБА“

Служители на РУ-Сливен работят по случай на причинена телесна повреда. На 21 октомври в 11,50 часа полицейските служители са се отзовали на сигнал за междусъседски скандал, който е прераснал в саморазправа. В резултата на конфликта мъж на 70 години е причинил телесна повреда-счупване на лява китка, на свой 80-годишен съсед. Пострадалият е приет в ЦСМП-Сливен за оказване на медицинска помощ без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Sliveninfo научи, че скандалът между съседите се е разразил в блок № 29 на кв. „Дружба“.

70-годишният мъж ударил с палка в китката на ръката 80-годишния си комшия. По първоначални данни  това е станало в опит да се предпази.

Предишна МАЯ МАНОЛОВА ИДВА В СЛИВЕН НА ДИМИТРОВДЕН
Следваща РАЗСЛЕДВАТ НОЩЕН ДЖИГИТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НЕРЕГИСТРИРАН ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКУТЕР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНО ПРИВЕТСТВИЕ ОТ ИНЖ. ПЕТКО БЕРКОВСКИ, УПРАВИТЕЛ НА СД „БЕРКО 90-БЕРКОВСКИ И СИЕ“

Уважаеми съграждани, броени дни преди Коледа и Нова година си позволявам да отправя пожелания за здраве и просперитет. Към работниците и служителите от СД „Берко 90 – Берковски и Сие“.

Новини Сливен

58-ГОДИШЕН МЪЖ БЕРЕ ДУША СЛЕД ЖЕСТОК ПОБОЙ В СЕЛО ГРАДСКО

Служители на РУ-Сливен работя по случай на причинена телесна повреда. На 30 юни, малко след 21,00 часа, екип на участък „Запад“ се е отзовал на сигнал за сбиване в сливенското

Новини Сливен

РОК – ТЕАТЪР „АСПАРУХ – БИТКАТА ЗА ОНГЪЛА“ НА КРЕПОСТТА „ТУИДА“

На сцената на крепостта „Туида“, на 18 май, от 20 часа ще се качат музикантите от група „Епизод“ с техния рок – театър „Аспарух-битката за Онгъла“. За първи път сливенци