7 ОТБОРА СЕ СЪСТЕЗАВАХА В ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ ЗА УЧЕНИЦИ

7 ОТБОРА СЕ СЪСТЕЗАВАХА В ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ ЗА УЧЕНИЦИ

В Сливен се състоя ученически турнир за купата на Фондация“Играй с Развитие“. Турнира е част от проект „Аз спортувам“към ММС изпълняван от Волейболен клуб Сливен. Беше решено да се направи ученически,а не клубен турнир,защото децата участващи в проекта са от различни училища и както винаги ВК Сливен са мислили за развитието на учениците в града ни.

В турнира учаатваха 7 отбора юноши и девойки:ПГИ“Проф.Д-р Д.Табаков“;ПМГ“Добри Чинтулов“;ПГХТ“Акад.Н.Неделчев“ и СУ“Христо Ботев“гр.Нова Загора.

При юношите след много оспорвани битки шампиони станаха учениците от ПГИ,втори ПГТХ и трети ПМГ. При девойките безапелационно първо място за гостенките от Нова Загора!

Имаше индивидуални награди с подаръци от Фондация Играй с Развитие и чорапи за всички ученици дарени от сливенския бизнесмен Димитър Гочев!

„Щастлив съм. Да гледаш тези деца как се забавляват на игрището,да ги виждаш в залата,а не на улицата и по баровете ме насърчава. Това ме обнадеждава,че нещата в България вървят към по-добро! Получих много топло посрещане в Сливен,красив град с красиви деца. Децата,те са нашето светло бъдеще,затова инвестицията в тях няма цена“сподели слес турнира Александър Александров,виновника за турнира

„Аз няма как да не съм доволен. Направихме уникална програма за откриването нещо,което не се е случвало досега в Сливен. Имаше мажоретки,песни,танци,химна изпят без музика. Чудесно беше. Искам да благодаря навсички,които ми помогнаха. Ангажирахме много деца от ПГИ Сливен,които се справиха блестящо. Благодаря на Христо Котов,който откри турнира,на Митко Гочев,който дари чорапи на всички деца,на Фондация Играй с Развитие,на ММС за този проект. Всичко го правим за сливенските деца“сподели Председателя на ВК Сливен Живко Желязков.

Предишна ОТ 1 ОКТОМВРИ ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ/НАЕМАТЕЛИ НА МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ ТРЯБВА ДА ПОДАВАТ ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ЕСТИ
Следваща ИЗЛОЖБА - СКУЛПТУРА НА ЦВЕТАН ЦВЕТКОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕДСТАВЯТ „ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА“ НА СЦЕНАТА НА ЗАЛА „СЛИВЕН“

На 15 октомври сливенската публика ще има възможност да гледа спектакъла „Перфектната сватба“ от Робин Хоудън. За почитателите на комедията, на сцената на зала „Сливен“ ще играят съзвездие от актьори

Новини Сливен

ДИВО ПРАСЕ ПРИЧИНИ ДВОЙНА КАТАСТРОФА С РАНЕНА ЖЕНА НА МАГИСТРАЛАТА

На 4 ноември,  около 20,00 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на автомагистрала “Тракия“, в района на километър 243.900, посока град Бургас. Лек автомобил „Опел Зафира“, управляван от

Новини Сливен

КАФЕ-АВТОМАТ Е РАЗБИТ НА БУЛ. „ПАНАЙОТ ХИТОВ“

Автомат за кафе е разбит пред цветарския магазин на бул. „Панайот Хитов“, научи Sliveninfo. На място са били служители на полицията. Не е ясно каква сума е открадната.