67-ГОДИШНА ЖЕНА Е В КОМА И С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА СЛЕД КАТАСТРОФА
март 3, 2023 875 Прегледи

67-ГОДИШНА ЖЕНА Е В КОМА И С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА СЛЕД КАТАСТРОФА

67-годишна жена е в кома и с опасност за живота след като е била блъсната от автомобил снощи в района на „Розова градина“ в Сливен. Тя е настанена в Отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“. Получила е тежка съчетана травма – на глава, гърди, крайници и таз. Състоянието й е тежко и има опасност за живота на пациентката. Включена е на командно дишане.

Предишна СТ. КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: ПОКЛОН И ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОИТЕ, ЖЕРТВАЛИ ЖИВОТА СИ В ИМЕТО НА НАДЕЖДАТА И СВОБОДАТА!
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПО СЛУЧАЙ 3 МАРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КОВИД -19 , ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ И НЕОБХОДИМОСТ ОТ ЗДРАВНА РЕФОРМ

#РазумнитеРешения          Вече трета година цялото ни общество живее в среда на разпространение на   болестта  Ковид -19  , ситуация която постави здравната система в центъра на общественият 

Новини Сливен

„ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ“ В ПЕРИОДА ОТ 18.05.2021г. ДО 31.05.2021г. В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Към момента имунизацията срещу COVID-19 е единственото средство за овладяване на епидемичния процес. За изграждане на колективен имунитет, позволяващ овладяването на пандемията и в крайна сметка — ликвидиране на болестта,

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

Поради възникнала авария ще бъде спряна топлата вода от днес 10:00ч. до 20:00ч. за ж.к.“Сини камъни“ бл.23 и бл.27. Ръководството се извинява за създаденото неудобство.