62-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА МЕРЦЕДЕС Е ХВАНАТ ПИЯН ЗАД ВОЛАНА В СЛИВЕН
02.05.2023 1903 Прегледи

62-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА МЕРЦЕДЕС Е ХВАНАТ ПИЯН ЗАД ВОЛАНА В СЛИВЕН

31-годишен мъж от село Гергевец е хванат да управлява МПС с фалшива шофьорска книжка. Той е спрян за проверка на 29 април в 19,55 часа в село Самуилово от полицейски екип на участък „Запад“ към РУ-Сливен. Задържан е за 24 часа. Образуван е бързо производство. 44-годишен мъж от село Гавраилово, водач на лек автомобил „Алфа Ромео“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 29 април, в 03,15 часа, в град Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. Водачът е задържан. Образувано е бързо производство. Пътни полицаи са установили водач на МПС, който управлява с отнета шофьорска книжка с административна мярка. Проверката е извършена на 30 април на път в местност „Селището“, край Сливен. Спрян е за проверка лек автомобил „Фиат“, управляван от водач на 23 години от град Сливен. По случая е образувано бързо производство.

На 1 май, в 16,00 часа, на ул. „Т. Икономов“ в град Сливен е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от водач на 62 години от град Сливен. Пробата  за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е  показала положителен резултат над 1,2 промила. Образувано е бързо производство.

60-годишен турски гражданин, водач на лек автомобил „БМВ“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 1 май в 23,30 часа в град Котел. Пробата  за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е  показала положителен резултат над 1,2 промила. Водачът е задържан. Образувано е бързо производство.

Предишна ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ ПАКЕТ ИЗСЛЕДВАНИЯ ОТ ПРОФИЛАКТИЧНИТЕ КАМПАНИИ НА "ЛИНА"
Следваща ЕМБЛЕМАТИЧНИ ЗА СЛИВЕН КУЛТУРНИ ОБЕКТИ ЩЕ БЪДАТ ОБНОВЕНИ ПО ПРОЕКТ НА ОБЩИНАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ БИЗНЕСМЕНИ ПРЕДЛАГАТ ИЗГРАЖДАНЕТО НА КАРАНТИНЕН ЛАГЕР ЗА РОМИ

Сливенски бизнесмени са готови да помогнат максимално за изграждането на карантинен лагер за роми, които се завръщат от рискови страни. Имаме готовност да осигурим терен, ако общината няма такъв. В

Новини Сливен

СКАНДАЛНО ИЗКАЗВАНЕ НА ЗАМ.-ДИРЕКТОРКА НА СЛИВЕНСКО УЧИЛИЩЕ

„Нищо не казаха, взеха да се хилят зад гърба ми, даже не можах да разбера как е станало и кой ме е ударил”, разказва шофьорът Петър Славов, който след удара

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА ТЕЛЕФОНЕН ИЗМАМНИК В НОВА ЗАГОРА

Криминалистите започват работа по случая около 18,00 часа на 11 октомври, след като 57-годишен мъж от град Нова Загора е съобщил, че майка му е станала жертва на телефонна измама.