4996 ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПРАЗНУВАТ ДНЕС
август 15, 2021 562 Прегледи

4996 ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПРАЗНУВАТ ДНЕС

Днес православната църква отбелязва Успението на Св. Богородица, наричано още Голяма Богородица.

В община Сливен дамите, носещи името Мария, са 3 291. От тях 2 399 са с постоянен адрес в града. Името Марияна носят общо 700 жени, като в Сливен те са 579.

Господата с името Мариян в община Сливен са 333. От тях 252 са с постоянен адрес в град Сливен. 127 са представителките на нежния пол, носещи името Мара. 85 от тях живеят в града. С името Мариана са регистрирани 314 жени в община Сливен, като 278 от тях са с постоянен адрес в града под Сините камъни.

51 са мъжете с името Мариан. От тях 45 са от Сливен, а останалите – от населените места на общината. Господата с името Марио са общо 54. От тях 48 са с постоянен адрес в града. Името Мариела носят 126 дами, като 103 от тях са с постоянен адрес в град Сливен.

На всички именици честит празник!

Предишна ДНЕС Е УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН СЕ ПРОЩАВА С АДВОКАТ ЮРИ ЯНКОВ

В днешния четвъртък Сливен се прощава с адвокат Юри Янков. 62-годишният юрист ни напусна внезапно на 10 ноември в разгара на предизборната кампания, в която той бе водач на листа.

Новини Сливен

СРЕД ЗАДЪРЖАНИТЕ ЗА ТРОТИЛОВИТЕ ПРЕСОВКИ Е И БИВШ ФУТБОЛИСТ НА „СЛИВЕН“

Бивш футболист на ФК „Сливен“ е сред задържаните за незаконно притежание на боеприпаси, твърди вестник „Монитор“. Тази сутрин Sliveninfo първи съобщи за ареста на четирима души, свързан с тротил. Предлагаме

Новини Сливен

БСП-СЛИВЕН ЩЕ ПРОВЕДЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКАТА ПАРТИЙНА КОНФЕРЕНЦИЯ В СРЕДАТА НА МАРТ

БСП-Сливен ще предложи своите кандидати за членове на Европейския парламент по време на Общинската партийна конференция, която ще се проведе на 16 март. Това съобщиха за Sliveninfo от централата на