300 РЕСТОРАНТЬОРИ ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТ В СЛИВЕН

300 РЕСТОРАНТЬОРИ ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТ В СЛИВЕН

Около 300 собственици на заведения, келнери и помощен персонал излязоха на протест в Сливен. Проявата се организира от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Точно в 15 часа шествието тръгна от входа на Градската градина.

„На пълно подкрепяме въвеждането на зелените сертификати, но не и по начина и формата, в която това бе направено. Трябваше да има поне 20 дни гратисен период”, заяви пред Sliveninfo председателят на асоциацията в Сливен Христо Стоянов.

Според него заведенията и хотелите трябва да се подпомагат безвъзмездно с минимум 10 на сто от оборота им за същия период на 2019 г.

„Съгласни сме да има зелен сертификат, но единствено при 70 на 100 имунизация на населението”, каза Христо Стоянов.

Пред Sliveninfo от полицията в Сливен казаха, че няма да допуснат цялостна блокада на кръговото „Розова градина” и ще намерят начин движението да не се спира.

Предишна ЦВЕТА СТАНЕВА: ГЕРБ И СДС ОСТАВАТ СИНОНИМ НА СТАБИЛНОСТ И ДАЛНОВИДНОСТ
Следваща ОБЩИНСКОТО ДРУЖЕСТВО „ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР” – СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ВАЖНО ДЕЛО ВЪВ ВКС

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА ЛЕКАРИ И ЕДНА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ОТ СЛИВЕН СА С ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОБИ ЗА COVID-19

Три медицински лица от Сливен – двама лекари и медицинска сестра, са с положителен за COVID-19 резултат през последното денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб.  Установени са контактните им лица, назначена им е

Новини Сливен

НОВИ 7 ЗАРАЗЕНИ С COVID-19 В СЛИВЕН

  81 са новите случаи на заразени с коронавирус за последното денонощие у нас от направени 2371 PCR теста. Общият брой на хората с COVID-19 в страната става 3755 души.

Новини Сливен

ОДМВР – СЛИВЕН ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА ЗАЧЕСТИЛИ ОПИТИ ЗА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ

Поради постъпили обаждания в РУ-Сливен за опити за телефонни измами предупреждаваме гражданите да се  свържат със свои близки, които живеят сами и разполагат със стационарен телефон, да очакват евентуално обаждане