26-ГОДИШЕН Е ХВАНАТ ПИЯН ЗАД ВОЛАНА
26.01.2022 874 Прегледи

26-ГОДИШЕН Е ХВАНАТ ПИЯН ЗАД ВОЛАНА

Управление след употреба на алкохол,  нерегистрирано МПС и неправоспособност са установили полицейски служители при операция по пътна безопасност в малките населени места на община Сливен. Операцията е проведена на 25 януари на територията, обслужвана от участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен. В село Сотиря е установено управление на нерегистрирано МПС- мотоциклет „Ямаха“. Превозното средство е управлявано от момче на 15 години от същото село. По случая е образувано досъдебно производство.

Водач с алкохол над 1,2 промила е хванат да управлява лек автомобил „КИА“ в село Гавраилово. Пробата е извършена в 22,15 часа, водачът е мъж на 26-годишен мъж от същото село. По случая е образувано досъдебно производство.

Предишна АРЕСТ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН
Следваща ВиК - ЯМБОЛ ЗАДЛЪЖНЯ ЗАРАДИ СМЕТКИ ЗА ТОК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЖАРНИКАРИ СПАСИХА КОТКА, СЛЕД ОБАЖДАНЕ НА ТЕЛЕФОН 112

Пожарникари на РСПБЗН-Сливен са помогнали на 64-годишна жена да прибере домашния си любимец. На 16 април, около 12,15 часа, жената е подала сигнал, че котката й се е качила на

Новини Сливен

СЪБОРЪТ В СЕЛО САМУИЛОВО НА 2 ЮНИ СЕ ОТМЕНЯ

Традиционният събор в село Самуилово тази година се отменя, съобщи кметът Красимир Кръстев. Причината за това е епидемичната обстановка и нежелателното струпване на много хора на едно място.

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА МЮСЮЛМАНИТЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН С ГОЛЕМИЯ ПРАЗНИК РАМАЗАН БАЙРАМ

Кметът Стефан Радев поздравява всички мюсюлмани в община Сливен със свещения празник Рамазан Байрам, който е свързан с прошката, милосърдието и помирението. „Бъдете здрави, изпълнени с вяра и надежда! Нека