24 – ЧАСОВА МАЩАБНА ПОЛИЦЕЙСКА ОПЕРАЦИЯ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

24 – ЧАСОВА МАЩАБНА ПОЛИЦЕЙСКА ОПЕРАЦИЯ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

По време на операцията няма заявена кражба на домашно имущество и нарушаване на обществения ред

Акцията е по разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен ст.комисар Димитър Величков с цел  противодействие на конвенционална престъпност, ограничаване на пътния травматизъм и опазване обществения ред и сигурност на територията  на областта.

В рамките на 24 часа полицейски екипи на Териториална полиция, Пътна полиция, районите управления в Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица са извършили проверки на превозни средства, лица, заведения, игрални зали, заложни къщи, пазари, частни адреси и други обекти.

Разкрити са кражби, незаконна търговия с тютюневи изделия, незаконна сеч, нарушения на Закона за движение по пътищата, които влияят пряко на пътния травматизъм.

Констатирани са 361 нарушения. Съставени са 278 фиша и 83 акта. Образувани са едно досъдебно и две бързи производства.

За 24 часа са заснети  над 90 нарушения на скоростта в населени места, главни и общински пътища. Повечето нарушения са извършени в районите на селата Трапоклово и Злати войвода.

Установени са четирима неправоспособни водачи от екипи на РУ-Сливен и Пътна полиция.

Иззети са шофьорски книжки за неплатени глоби при широкообхватния контрол в Нова Загора.

340 къса цигари и 5 кг. тютюн, без акцизен бандерол, са иззети от служители на РУ-Котел в хода на акцията. Разкрита е кражба на мобилен телефон в село Градец. В частен имот в село Пъдарево е установен случай на незаконно добити дърва за огрев.

Операциите по противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и пътната безопасност на територията на ОДМВР-Сливен продължават.

 

 

 

 

Предишна ЕЛЕНА ПОПОВА: НЕДЕЛЯ Е ДЕНЯТ ЗА СМЕЛОСТ
Следваща НА 28 ОКТОМВРИ МУЗЕЙНИТЕ ОБЕКТИ КЪМ РИМ - СЛИВЕН ЩЕ СА С БЕЗПЛАТЕН ВХОД ЗА УЧЕНИЦИТЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГОЛФ ГОРЯ В НОВА ЗАГОРА

Техническа неизправност е причинила запалване на лек автомобил в град Нова Загора. На 16 юли, около 18,17 часа, на кръстовище с улици „М. Балкански“ и „Д.Благоев“, по време на движение

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН НАБИРА ПЕРСОНАЛ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ ПО ПРОЕКТ „ПАТРОНАЖНА ГРИЖА + В ОБЩИНА СЛИВЕН“

Във връзка с изпълнение на Проект BG05M9OP001-6.002-0047-C01 „Патронажна грижа + в Община Сливен“ по процедура № BG05M9OP001-6.002 „Патронажна грижа + “ по ОП „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г. и

Новини Сливен

ХУБАВА ЖЕНА ОТ СЛИВЕН ДАЛА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО, ЗАДИГНАТИ ОТ ПЕТИМАТА НАШЕНЦИ

Почти като в американския филм „Хубава жена“ е началото на историята между една красива сливналийка и богатия белгиец, чието злато и диаманти бяха задигнати от петима нашенци. Бившият банкер толкова