22-ГОДИШЕН АВТОБУС ИЗГОРЯ ДО ПАЗАРА В СЛИВЕН
април 13, 2022 1704 Прегледи

22-ГОДИШЕН АВТОБУС ИЗГОРЯ ДО ПАЗАРА В СЛИВЕН

 

22-годишен автобус изгоря до Общинския пазар в Сливен във вторник вечерта. Няма пострадали, но возилото ще се използва само за части.

Огъня пламна малко преди 18.30 ч., съобщиха запознати. В автобуса е бил шофьорът и кондукторка, които успели да излязат.

Пристигналите на място огнеборци са потушили по-голям пожар.

„Автобусът е на 22 г., а шофьорът Димитър Стоянов, е много опитен. Той е трябвало извърши курс до село Чинтулово, но е усетил необичаен шум и е потеглил към гаража. Именно тогава е станало късо съединение. В момента правим оглед на автобуса. Причината най-вероятно е в стартера“, каза пред  Sliveninfo Енчо Петров, управител на общинската фирма „Пътнически превози“, чиято собственост е возилото.

 

Текст и снимки: Георги Мангинов

Предишна 20 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА УБИЕЦ ОТ СЛИВЕН
Следваща ТРИ ЖИВОТНИ ИЗГОРЯХА ПРИ ГОЛЯМ ПОЖАР В ОБОР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА СПАЗИ ТРАДИЦИЯТА ПЪРВИ ДА ПЛАТИ ДАНЪЦИТЕ СИ

Днес стартира кампанията по заплащане на местните данъци и такси в Община Твърдица за новата 2021 г. Началото бе дадено от кмета на общината Атанас Атанасов, който заплати своите задължения

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

В приемния ден на кмета Стефан Радев, неговите заместници и секретаря на общината, граждани поставяха въпроси от различно естество. Сливенският градоначалник беше запознат с проблемен казус, свързан с общинска собственост.

Новини Сливен

ЗАЛА „ЗОРА“ – ЛЮБИМАТА ЗА УЧРЕДЯВАНЕ НА ПАРТИИ

Залата на сливенското читалище „Зора“ стана любима за учредяване на нови партии. Миналата година там се появи нова национална партия. Самото учредително събрание се проведе при заключени врати. Последната събота