210 ДУШИ СА ВАКСИНИРАНИ ПРЕЗ УИКЕНДА В ОБЛАСТ СЛИВЕН
март 1, 2021 307 Прегледи

210 ДУШИ СА ВАКСИНИРАНИ ПРЕЗ УИКЕНДА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

На територията на област Сливен на 27 и 28.02.2021г. с ваксина срещу COVID-19 са обхванати 210 желаещи лица.
От 01.03.2021г. продължава обхващането на желаещи от приоритетните групи по Националния имунизационен план.

Заявилите имунизация ще се имунизират при личните лекари с ваксини от новата доставка, получена в страната на 28.02.2021г.
Всеки личен лекар ще обяви на видно място в практиката си ред и часови график за извършване на ваксинации срещу COVID-19 на пациентите от своята пациентска листа.

В разкритите специализирани имунизационни кабинети с иРНК-ваксини ще се ваксинират лицата, ангажирани с организацията и провеждането на изборите за народни представители на 04.04.2021г. и ще бъдат обхванати с втора доза имунизираните вече лица от приоритетните групи.

Предишна ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Следваща ШОФЬОР ОТ СЛИВЕН - РЕКОРДЬОР ПО АЛКОХОЛ, КАТАСТРОФИРА В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕРТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИЗБОРНИЯТ ДЕН В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗАПОЧНА В СПОКОЙНА ОБСТАНОВКА

Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормално. Към 07.00 часа днес секционните помещения и съдържащите се в тях материали са  предадени на РИК и СИК.  До този момент

Новини Сливен

23-ГОДИШНА СЛИВНАЛИЙКА Е ЗАДЪРЖАНА ЗА ДРОГА

Криминалисти на участък „Надежда“ при РУ-Сливен са установили притежание на наркотични вещества. На 21 март, около 15,10 часа, на бул.“Бургаско шосе“ е извършена проверка на 23-годишната П.М. от град Сливен.

Новини Сливен

НА МНОГАЯ ЛЕТА ЗА ДЯДО ВЛАДИКА

Областният управител Чавдар Божурски поздрави Негово Високопреосвещенство сливенския митрополит Иоаникий с рождения му ден. От свое име и от името на екипа на областната администрация Божурски му пожела много здраве