20 ГРАДУСА Е ТЕМПЕРАТУРАТА В 11 ЧАСА В СЛИВЕН

20 ГРАДУСА Е ТЕМПЕРАТУРАТА В 11 ЧАСА В СЛИВЕН

В 11 часа на днешния 29 ноември  температурата в Сливен достигна 19,9 градуса по Целзий, а в момента е вече 20 градуса. Това съобщиха пред Sliveninfo от МЕТЕО-станцията в града под Сините камъни. В 7 часа сутринта, когато трябва да е най-студено, термометрите са отчели 14,5 градуса в село Съдиево, община Нова Загоря и 14 градуса в балкански Котел.

В същото време атмосферното налягане падна значително и в момента е 960 hPa, което означава, че скоро ще вали и температурите ще паднат, казаха от МЕТЕО – станция Сливен пред Sliveninfo.

Предишна ДВАМА УЧИТЕЛИ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА БРАКОНИЕРСКИ ЛОВ
Следваща ОЩЕ ЕДНА ПЛОЩАДКА НА ОТКРИТО В СЛИВЕН ЩЕ РАДВА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА СПОРТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

120 КМ/Ч ДОСТИГНА СКОРОСТТА НА ВЯТЪРА В СЛИВЕН

През нощта срещу 27 януари скоростта на вятъра в Сливен достигна скорост 34 м/с. Това прави над 120 км/ч, съобщиха за Sliveninfo от МТО станцията в града под Сините камъни.

Новини Сливен

ПЪТНИЦИ БЕЗ ДЕКЛАРАЦИИ НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ В АВТОБУСИТЕ ОТ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

„Пътнически превози“ – Сливен засилва контрола на пътуващите в автобусите, които обслужват населените места, заради зачестили случаи на липса на декларации за преминаване през контролно-пропускателните пунктове. От утре – 16

Новини Сливен

В 298 СЕКЦИИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЩЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

В 298 секции в Сливенска област ще се извършва гласуването за членове на Европейския парламент от Република България. От тях 187 са секциите в община Сливен, като 6 от тях