18-ГОДИШЕН Е В АРЕСТА ЗА ДРОГА

18-ГОДИШЕН Е В АРЕСТА ЗА ДРОГА

Криминалисти на участък „Надежда“ са задържали 18-годишния П.П. от град Сливен при операция по противодействие на наркоразпространението. На 28 септември при проверка в квартала е установен 18-годишният П.П., като в него е намерен плик, съдържащ суха листна маса, която при теста е реагирала на марихуана. П.П. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Предишна МЪЖ И ЖЕНА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ
Следваща СТЕФАН РАДЕВ: ПРИДОБИВАНЕТО НА НЕМСКА ЕЗИКОВА ДИПЛОМА ДАВА НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ ПРЕД УЧЕНИЦИТЕ НА ГИМНАЗИЯ "ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОРЕДНО ВИСОКО ОТЛИЧИЕ ЗА ДАРЕНА ПЕТКОВА ОТ СЛИВЕН

Дарена Петкова от Сливен спечели престижното 3-то място от над 500 участници в конкурса организиран от Природонаучния музеи в гр.Пловдив по тема ,,Аз в космосът“. Тя получи предложение от Френският

Новини Сливен

БСП – СЛИВЕН Е НА ДЕВЕТО МЯСТО В СТРАНАТА

БСП – Сливен е на девето място по резултат между 28-те области в България. Това показват резултатите от изминалите избори. Сливен е една от осемте областите, където социалистите са втори.

Новини Сливен

ОЧАКВА СЕ ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ В СЛИВЕН

Пепа Чиликова, Румен Иванов и Стоян Марков остават заместник-кметове, а Валя Радева – секретар на общината в Сливен. Разместване ще има в ресорите и функциите им, но на по-късен етап.