18 АКТА ЗА НЕНОСЕНЕ НА ПРЕДПАЗНИ МАСКИ СА СЪСТАВЕНИ ЗА СЕДМИЦА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

18 АКТА ЗА НЕНОСЕНЕ НА ПРЕДПАЗНИ МАСКИ СА СЪСТАВЕНИ ЗА СЕДМИЦА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

18 акта за неносене на предпазни маски на задължителните за това места са съставени при проверките за спазване на противоепидемичните мерки през изминалата седмица в област Сливен, съобщиха от Областния кризисен щаб. Минималната глоба за това административно нарушение е 300 лева. Предстои да бъдат издадени наказателните постановления.

От 31 януари до 6 февруари са извършени над 340 проверки, както следва: от РЗИ – 13,  Районните управления и ОД на МВР – 289, Областната дирекция „Безопасност на храните“ – 39.  Съвместните проверки са 22.

Посетени са заведения за обществено хранене, игрални зали, търговски обекти,  обществен транспорт, места с обществено предназначение – училища и детски градини, салони за услуги, аптеки, лечебни и здравни заведения и др.  14 от нарушителите са установени в магазини, трима – в превозни средства от обществения транспорт, един – в игрална зала.

Засиленият контрол продължава.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща СЕДМОКЛАСНИК ОТ СЛИВЕН Е ПОБЕДИТЕЛ В НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ „ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА“ В ЗАЛА „СЛИВЕН“

Звездите на Народния театър – София БОБЧЕВА и Христо ТЕРЗИЕВ, красивата и скандална Елен КОЛЕВА, Анна ПЕТРОВА, Адриана КЪНЧЕВА, Божидар ГЕОРГИЕВ, Цветан НИКОЛОВ в комедията:       „ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА“.

Новини Сливен

СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ ОТ КЛУБ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ „ТУИДА“ С ТРИ ЗЛАТНИ И ЕДИН БРОНЗОВ МЕДАЛ

Държавно лично отборно първенство по спортни танци и надпревара за Купа България се проведе на 27 октомври в град Сливен. Състезанията са част от Държавния спортен календар на Българска федерация

Новини Сливен

ТАСКО ЕРМЕНКОВ: НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА НАПУСКАМ БСП

Таско Ерменков По повод включването на името ми сред подписалите предизборния апел на така наречената „Лява алтернатива“ съм длъжен да заявя: Не съм давал съгласие за моя подпис под този