15 КУБИКА НЕЗАКОННИ ДЪРВА СА ОТКРИТИ ПРИ АКЦИЯ В БАЛКАНА
април 4, 2022 682 Прегледи

15 КУБИКА НЕЗАКОННИ ДЪРВА СА ОТКРИТИ ПРИ АКЦИЯ В БАЛКАНА

Незаконно добити дърва за огрев са установили полицейски служители на участък „Градец“ при операция по противодействие на закононарушенията, свързани с горските, дивечовите и рибните ресурси, ползването и експлоатацията на горите.

Акцията е проведена на 31 март съвместно със служители на сектор „Специални тактически действия“-ОДМВР-Сливен,  РДГ-Сливен и ДГС-Котел. Извършени са проверки на дърводобивни отдели, намиращи се на територията на селата Градец и Жеравна. При проверки на 28 части адреси в село Градец са намерени и иззети общо около 15 кубика дърва за огрев, незаконно добити. Съставени са 8 констативни протоколи.

Предишна СЛИВЕНСКАТА ЮРИСТКА МАГДАЛЕНА ДАНЧЕВА СЕ ВКЛЮЧИ В ГОЛЯМОТО ПОЧИСТВАНЕ НА ПЛОВДИВ
Следваща АРЕСТ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗЕМЕДЕЛЦИ С ТРАКТОРИ ИЗЛИЗАТ УТРЕ НА ПРОТЕСТ В СЛИВЕН

Около 40 селскостопански машини ще изкарат земеделски производители от Сливен на протест на 14 септември. Това обяви в пресклуба на БТА в Сливен Георги Радев, председател на Сдружение на зърнопроизводителите

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ДРОГА В НОВА ЗАГОРА

22-годишен е хванат от полицията в Нова Загора с метамфетамин. При операция  по противодействие на наркоразпространението в хотелски комплекс в града е извършена проверка на 22-годишния Н.Н. от Нова Загора.

Новини Сливен

В СЛИВЕН ХВАНАХА ДРОГИРАН ШОФЬОР

Екип на група „Охрана на обществения ред“ е установил водач на МПС, употребил наркотични вещества. На 22 юли, около 00,30 часа, на ул. „Ген.К.Ботев“ в град Сливен е спрян за