14 МАТЕМАТИЦИ ОТ ГИМНАЗИЯ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ С НАГРАДИ ОТ МТ „ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР“
02.12.2022 1901 Прегледи

14 МАТЕМАТИЦИ ОТ ГИМНАЗИЯ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ С НАГРАДИ ОТ МТ „ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР“

Четиринадесет ученици от 5. до 11. клас на ППМГ Сливен бяха наградени за спечелени медали и отличия на Математическия турнир “Черноризец Храбър” на 25.11.2022 г.

Денис Сираков от 9. клас, Раян Камаринчев от 8. клас, Симона Павлова от 6. клас и Никол Димитрова от 5. клас завоюва ЗЛАТНИ медали във възрастовите си групи.

Андон Такев от 9. клас, Васил Петров от 7. клас, Петър Халачев от 6. клас и Константин Теодосиев от 5. клас завоюваха СРЕБЪРНИ медали.

Хакан Калленджи от 7. клас, Константин Радев от 6. клас и Никол Вангелова от 5. клас завоюваха БРОНЗОВИ медали.

Мария Къчева от 11. клас, Давуд Юмеров от 7. клас и Ралица Иванова от 5. клас бяха наградени с грамоти за достойно представяне.

Поздравления, момичета и момчета!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КОЙ СЕГА Е № 1?

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТ 12.00 ДО 14.30 ЧАСА НА 1 МАЙ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН ПЪТЯТ ОТ МЕСТНОСТ АБЛАНОВО ДО ВРЪХ БЪЛГАРКА

Поради провеждане на колоездачно състезание за купата  „Милко Димов-Илия Кръстев” от 12,00 до 14,30 часа на 1 май ще бъде затворен за движение пътят м.Абланово-връх Българка.

Новини Сливен

АДВОКАТ КЕТИ БОЗУКОВА ОТ СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ДЕЛО В СТРАСБУРГ

Адвокат Кети Бозукова от Адвокатска Колегия – Сливен спечели дело в Страсбург, научи Sliveninfo. Бозукова е бивш окръжен прокурор на Сливен. Нейният клиент успя да осъди България за нарушаване на

Новини Сливен

ЖЕНА ПАДНА ОТ ШЕСТИЯ ЕТАЖ НА БЛОК В СЛИВЕН

Жена падна от шестия етаж на блок № 30 в сливенския квартал „Сини камъни“. По първоначални данни тя е починала. Драмата се разиграва около 11 часа на 20 август. На