12-ГОДИШНИЯТ ИВЕЛИН ОТ СЛИВЕН СЕ НУЖДАЕ ОТ ФИНАНСОВА ПОМОЩ ЗА ОПЕРАЦИЯ В ТУРЦИЯ
юни 22, 2021 3224 Прегледи

12-ГОДИШНИЯТ ИВЕЛИН ОТ СЛИВЕН СЕ НУЖДАЕ ОТ ФИНАНСОВА ПОМОЩ ЗА ОПЕРАЦИЯ В ТУРЦИЯ

Ивелин Бонев е на 12г. от гр.Сливен. Роден е преждевременно. На 4г.са му направени 5 операции в Пловдив, които са неуспешни. След няколко години започва да изпитва болки в коленете  и му става трудно да върви. Направихме консултация с ортопед който каза,че няма какво до се направи повече. След настояване от наша страна ни каза,че ако искаме може да го подложим отново на операция,но не ни дава гаранция. Решихме да се свържем с клиника в Истанбул.Направихме консултации с няколко клиники,докато решим на кой лекар да се доверим. На 2 февруари оперираха Ивчо. Операцията продължи почти 9 часа. Рязаха му костите и му сложиха пластини. Един месец беше на легло.После започнахме рехабилитация. Парите за операцията събрахме с дарения. Сега се оказа,че заради бързото израстване започва пак да си свива коленете и ще трябва пак да се прави корекция. Трябва да се махнат пластините от предната операция и да се коригира десният глезен.

От семейството

 

Банка ДСК-АД Ивелин  Атанасов  Бонев

IBAN: BG39STSA93000027685613

BIC: STSABGSF

Предишна ТЪРСЯТ ПРИЧИНАТА ЗА СМЪРТТА НА МОМИЧЕ, ПОЧИНАЛО В БОЛНИЦАТА В СЛИВЕН
Следваща КАМЕННАТА СТОГОДИШНА ГАРА НА НОВА ЗАГОРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПАСЕНА ОТ СЪБАРЯНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА СЕЛО СТАРА РЕКА: ПРОТЕСТ ЩЕ ИМА

На 9 май сутринта жители на село Стара река и още 3 села от района ще блокираме пътя Елена – Сливен в участъка между Стара река и м. Агликина поляна.

Новини Сливен

ЖП ПОДЛЕЗЪТ, СВЪРЗВАЩ РОМСКИЯ КВАРТАЛ „НАДЕЖДА“ И СЛИВЕН, БЕ ОСВЕЖЕН И ИЗРИСУВАН

Тунелът, свързващ ромския квартал „Надежда“ и Сливен, бе освежен и изрисуван с приказни сюжети. Това каза пред репортер на БТА Росица Кратункова от Сдружение „Лекари на света“. Обновеното съоръжение реално

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ПИЯН ШОФЬОР

Водач с алкохол 1,95 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. На 27 септември в село Селиминово е спрян за проверка лек автомобил „Форд“, управляван от 37-годишния Д.Е.