0,78 % ПОД ПРИКРИТИЕ
май 28, 2019 2040 Прегледи

0,78 % ПОД ПРИКРИТИЕ

Партия АБВ, която на тези избори се яви под прикритието на „Коалиция за България“, печели 0,78 % от гласовете на избирателите в Сливенска област, показват окончателните данни от вота. За партията, водена от някогашния червен депутат Иван Славов Иванов, са гласували 328 души. В Община Сливен за дружинката на Славов своя глас са дали 220 души, в Нова Загора – 76, в Твърдица – 14, а в Котел – 16 човека.

В Сливенско „маскираните“ от АБВ имат по-малко гласове от независимите кандидати Десислава Иванчева и Минчо Христов, които взимат съответно 1,19% и 0,93% от гласовете на избирателите.

Предишна ОТБЕЛЯЗВАТ СЕ 50 ГОДИНИ ОТ ПУСКАНЕТО В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЯЗОВИР "ЖРЕБЧЕВО"
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН С ПЛАН ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ПОВЕЧЕ ТУРИСТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИМА ЗАЯВЕН ИНВЕСТИТОРСКИ ИНТЕРЕС КЪМ ОБЩИНСКИТЕ ТЕРЕНИ ДО БИВШИЯ ЗАВОД „ДИНАМО“

В изпълнение на влязло в сила решение на местния парламент,  Община Сливен проведе търг с тайно наддаване, по реда и условията на Закона за общинската собственост, за учредяване на възмездно

Новини Сливен

ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО В СЛИВЕН ИМАШЕ ПРИЕМЕН ДЕН

Приемен ден на общинското ръководство се проведе днес. Кметът на Община Сливен Стефан Радев беше запознат с проблеми от битов характер и междусъседски проблеми. Гражданин представи свои проекти пред кмета

Новини Сливен

ВРЪЧИХА ДИПЛОМИТЕ НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И АКУШЕРКИ, ЗАВЪРШИЛИ МЕДИЦИНСКИЯ ФИЛИАЛ В СЛИВЕН

24 медицински сестри и 15 акушерки от четвъртия випуск на Медицинския филиал в Сливен към Варненския университет получиха своите дипломи. Заради епидемичната обстановка тази година не се проведе официална церемония.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

two × 1 =