ЯНКО ЯНКОВ ПОЗДРАВЯВА СТУДЕНТИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ЗА 8 ДЕКЕМВРИ

ЯНКО ЯНКОВ ПОЗДРАВЯВА СТУДЕНТИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ЗА 8 ДЕКЕМВРИ

Уважаеми студенти и преподаватели,

Честит 8 Декември – празникът на българската академична общност!

С удоволствие и радост Ви поздравявам по повод 8-ми декември, празникът на българските студенти! Убеден съм, че те съзнават отговорността да пазят и развиватдуховността, просветата, науката и културата на родината ни.

Днес нашите студенти празнуват и превръщат този ден и в празник на младостта, независимия дух, порива, на смелите идеи и мечти, сили и енергия, необходими за страната ни тук и сега.

Вярвам, че Сливен има потенциала да стане академичен център, а младите хора тук да учат и работят, да отстояват и съграждат с нови знания и умения интелекта и духа на българския народ. Подкрепям усилията им и тяхното дръзновение. Вярвам в тяхната смелост и упоритост.

Оставам решен да съм близо и в помощ до най – талантливите и смелите студенти! Защото вярвам в тях, вярвам в младите, в тяхната иновативност и възможности, въображение и готовност да отстояват себе си. Да работят за просперитета и интересите на страната и народа си!

На всички вас пожелавам здраве, жизненост и увереност да реализирате идеите си!

Честит празник!

Ваш,

Янко Янков

зам. – председател на ДПС

Предишна НА 10 ДЕКЕМВРИ ЩЕ ГРЕЙНАТ СВЕТЛИНИТЕ НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА В КОТЕЛ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ КОЛЕДНИЯ ТУРНИР ПО ДЖУДО ЗА ДЕЦА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ЗА ЕДНО ОПАСНО КРЪСТОВИЩЕ В СЛИВЕН

Храстите, които виждате на снимката, са на бул. „Ичеренско шосе“. Точно на кръстовището за старческия дом и кв. „Сини камъни“. Изключително опасно кръстовище, особено за тези, които идват от кв.

Новини Сливен 0 коментара

ЦЕНТЪРЪТ ЗА КАРИЕРНО ОРИЕНТИРАНЕ – СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ДЕЙНОСТТА СИ И ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

Центърът за кариерно ориентиране на Регионалния инспекторат по образованието – Сливен ще продължи да развива своята дейност и през следващата година. Той e открит през 2012 г. и е изграден

Новини Сливен 0 коментара

„ЗАЕДНО В НОВОГОДИШНАТА НОЩ“ С НАРОДНАТА ПЕВИЦА СЛАВКА КАЛЧЕВА

Община Сливен кани всички жители и гости на града на общоградско веселие за посрещане на новата 2019 година. То ще започне тази вечер, от 23.30 часа на пл. „Цар Освободител“,

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

19 − 2 =