ЮРИСТЪТ ВАСИЛ ПЕТРОВ ВЛЕЗЕ В УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА ЮИДП – СЛИВЕН

ЮРИСТЪТ ВАСИЛ ПЕТРОВ ВЛЕЗЕ В УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА ЮИДП – СЛИВЕН

Доскорошният общински съветник от БСП Васил Петров стана независим член на Управителния съвет на Югоизточно държавно предприятие-Сливен, научи Sliveninfo. Преди седмица медията ни съобщи, че възпитаникът на Софийския университет „Климент Охридски“ е подал оставка като съветник. Днес наша проверка показа, че той вече е вписан като незивисим член на Управителния съвет на ЮИДП-Сливен. Петров заменя бивш общински съветник от Бургас.

Той на 42 години, има дългогодишен стопански и управленски опит в акционерни дружества. Васил Петров има зад гърба си два мандата като общински съветник от БСП, където твърдо отстояваше обществения интерес и се отличаваше със своя критичен поглед.

ЮИДП е едно от най-големите по територия в страната, като стопанисва държавните горски територии в пет административни области – Бургас, Сливен, Стара Загора, Хасково и Ямбол. В състава на предприятието влизат 32 териториални поделения, в т.ч. 27 Държавни горски стопанства и 5 Държавни ловни стопанства.

 

Предишна ОДМВР - СЛИВЕН: ПЛАНИРАНИ СРЕЩИ В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА
Следваща ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ СЛИВЕН ПОСЕТИ ПОБРАТИМЕНИЯ ПЕЧ В УНГАРИЯ ЗА ПРАЗНИКА НА ГРАДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТЕЛА КОСТОВА ПОЗДРАВЯВА СЛИВЕНСКИТЕ РОМИ С БАНГО ВАСИЛ

„Поздравявам всички роми от Сливен и общината с настъпването на ромската нова година – Банго Васил. Днешният ден е първо за равносметка, а после за празнуване. Нека всеки да си

Новини Сливен

 ОБЩИНА СЛИВЕН СПЕСТИ 5 МИЛИОНА ЛЕВА ПО ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ

Около 5 мил. лв. е успяла да спести Община Сливен от проекти по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. „Успяхме да спестим средства от процедурите, които сме провели до сега.

Новини Сливен

ЗЛАТНИ НАКИТИ СА ЗАДИГНАТИ ОТ КЪЩА В НОВА ЗАГОРА

Криминалисти извършват процесуално-следствени действия по заявена кражба от частен имот в град Нова Загора. На 20 февруари 54-годишен мъж е установил, че от дома му са откраднати златни накити с