ЮИДП – СЛИВЕН ПРЕДСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ЛОВНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ИСТАНБУЛ
27.05.2023 1168 Прегледи

ЮИДП – СЛИВЕН ПРЕДСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ЛОВНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ИСТАНБУЛ

ЮИДП – Сливен представи успешно България на Международното ловно изложение в Истанбул. Форумът е ежегоден, а тази година се разглеждат експозиции на ловни трофеи, оръжия, дестинации за ловен туризъм, както и могат да бъдат закупени ловни екипировки, аксесоари и много други.

Честта да представи нашата страна се падна на Югоизточно държавно предприятие – Сливен, чиято група участници бе водена лично от директора на предприятието инж. Димчо Радев. Останалите участници бяха инж. Станимир Сотиров – зам.-директор, Мустафа Мехмед, инж. Диана Стефанова и Славена Шейтанова – експерти в предприятието, инж. Борислав Цвятков – директор на ДЛС Тунджа, инж. Димитър Мандулев – директор на ДЛС Несебър, инж. Георги Гагов – директор на ДЛС Ропотамо, инж. Андон Кондузов – директор на ДЛС Мазалат, инж. Николай Лафчиев – директор на ДЛС Тополовград и инж. Ганчо Костадинов – директор на ДЛС Граматиково.

Югоизточно държавно предприятие – Сливен представи разнообразни отличени ловни трофеи от страната, както и ловните бази, предлагащи възможност за ловен туризъм на своята територия.

„За нас е истинска чест да бъдем част от този голям международен форум. Винаги сме били в тясно сътрудничество с колегите ни в Република Турция. Дългогодишното партньорство, обмяната на опит и поемането на конкретни ангажименти винаги дават видими резултати. Присъствието на български щанд на това мащабно международно изложение е доказателство, че ловният туризъм в България има огромен потенциал за развитие и от нас зависи да го направим привлекателен и за чужденците.

Ловът съществува от зората на човешката цивилизация и неговата специфика  изгражда атмосфера на сътрудничество, приятелство и доверие между хората. Искрено пожелавам успех на организаторите и на всички, които приемаме природата като кауза, независимо от всички трудности на времето, в което живеем и работим.“, каза в своето изложение инж. Димчо Радев.

Оказа се, че интересът към българския щанд е много голям, което е доказателство за добрата подготовка на участниците от ЮИДП-Сливен.

Предишна ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ ПОСРЕЩНА УЧАСТНИЦИТЕ В МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕТСКИ ФОЛКЛОРЕН ТАНЦОВ ФЕСТИВАЛ „ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ“
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

„БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ ЩЕ Е С № 1 В БЮЛЕТИНАТА, ГЕРБ – СДС – № 2, ПП-ДБ – 12, ДПС – 13

Централната избирателна комисия (ЦИК) определи чрез жребий номерата на партиите и коалициите в бюлетината за предстоящите предсрочни парламентарни избори на втори април. „БСП за България“  получи №1, а ГЕРБ –

Новини Сливен

ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ БЕ ПРЕДСТАВЕНА В СЛИВЕН

„Ние сме продукт на 30 години преход, едно изгубено поколение. За 30 години преход държавата се лута на Изток или на Запад и се чуди каква политика да води. Отговорът

Новини Сливен

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ „ЗА ВЯРАТА И ДОБРОТО“ СЪБИРА СРЕДСТВА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ХРАМ В С. ПАНАРЕТОВЦИ

Благотворителен концерт „За вярата и доброто“ ще се проведе на 15 април, понеделник, в зала „Сливен“. Средствата от събитието ще се използват за изграждането на храм “Въздвижение на Св. Кръст