ЮИДП-СЛИВЕН ПОСРЕЩА НАЙ-СВЕТЛИТЕ ПРАЗНИЦИ С БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ
22.12.2023 1046 Прегледи

ЮИДП-СЛИВЕН ПОСРЕЩА НАЙ-СВЕТЛИТЕ ПРАЗНИЦИ С БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ

В навечерието на най-светлите празници от годината, „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен организира благотворителна кампания под надслов: „Коледа не е просто времето, когато отваряме подаръците си, а времето, когато отваряме сърцата си”. Държавните горски и ловни стопанства в териториалния обхват на ЮИДП-Сливен се включиха в инициативата, като директорите и колектива на всяко от тях избраха каузата, към която да се присъединят. Дарения бяха направени в различни населени места според региона на поделенията. Подпомогнати бяха семейства в нужда, съграждани и деца, нуждаещи се от болнично лечение. В някои стопанства дарения бяха събрани и за горски служители с влошено здравословно състояние, както и членове на техните семейства със здравословни проблеми.

Колективът на ЦУ на ЮИДП-Сливен събра средства, с които бе закупен лаптоп, необходим за нуждите на Дневен център за деца и пълнолетни лица с увреждания „Св. Стилиян Детепазител“ – гр. Сливен. Зам.-директорът на предприятието инж. Златка Азманова предостави дарението на центъра, с пожелания за благословена Коледа, светли дни и ползотворна работа на всички служители, избрали да бъдат част от екипа на комплекса. „Допитахме се до директора на Дневния център, която ни сподели от какво имат нужда и затова решихме да откликнем на тяхната молба. Подаръкът, който им поднесохме, е практичен и се надяваме, че ще улесни служителите на Дневния център в ежедневната им работа.“, заяви инж. Азманова. Директорът на Дневния център Величка Авджиева благодари за жеста и пожела на ръководството и всички служители на ЮИДП-Сливен щастлива Коледа и късмет през Новата 2024 година.

 

Предишна ТАТЯНА СУЛТАНОВА: КРАЙ НА ПРАКТИКАТА С ОТПУСКАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕ ЗА ОБЩИНСКИ ПРОЕКТИ ПО ДОГОВОРКА МЕЖДУ ПАРТИИТЕ И ТЕХНИТЕ КМЕТОВЕ. ОБЛАСТ СЛИВЕН С ОДОБРЕНИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПРОЕКТИ ЗА НАД 81 МЛН ЛВ.
Следваща ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СИНТЕТИЧЕН НАРКОТИК РАЗКРИХА КРИМИНАЛИСТИ НА РУ-СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБРАХА МАГАЗИН В НОВА ЗАГОРА

Криминалисти работят по заявена кражба от обособен търговски обект в частен имот в квартал „Шести“ в град Нова Загора. За кражбата е заявил собственикът на имота- мъж на 44 години.

Новини Сливен

ЗНАЧЕНИЕТО НА НАЧИНА НА ПРИГОТВЯНЕ И СЪХРАНЯВАНЕ НА ХРАНАТА ЗА ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ

Правилното приготвяне и съхраняване на храната осигурява минимални загуби на хранителни вещества, запазване на биологичната пълноценност, високо качество и безопасност на храните. За максималното запазване на полезните им свойства се

Новини Сливен

ОТКРИ СЕ „ПАНОРАМА НА ОБРАЗОВАНИЕТО 2018“

„Панорама на образованието – 2018“ се откри днес преди обяд на пл. „Хаджи Димитър“ в Сливен. Станалото вече традиционно събитие събира на едно място учебни заведения, ученици и родители и