ЮИДП-СЛИВЕН ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ЛОВЦИ И ПРИРОДОЛЮБИТЕЛИ С ОТКРИВАНЕТО НА ЛОВА НА ЕДЪР ДИВЕЧ

ЮИДП-СЛИВЕН ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ЛОВЦИ И ПРИРОДОЛЮБИТЕЛИ С ОТКРИВАНЕТО НА ЛОВА НА ЕДЪР ДИВЕЧ

Тази събота на  01.10.2022 г. се дава старт на сезона за лов на едър дивеч. По този повод, ръководството на Югоизточно държавно предприятие – Сливен поздравява всички служители от ловните и горските стопанства, ловци и природолюбители и им пожелава безопасен лов, опазване на дивечовите популации и точен мерник. На всички ловци – приятни мигове сред природата и стриктно спазване на ловното законодателство!

“Нека пазим българската гора, за да бъде тя все така красива и величествена! Само с ангажираност и партньорство между лесовъди, ловци, природолюбители и общественост ще съумеем да съхраним за поколенията зеленото богатство на България.”, апелират от предприятието.

Живот, здраве и наслука!

 

 

Предишна ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ВРЕМЕТО ИЗИСКВА ДЪРЖАВНИЦИ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИНЧО АФУЗОВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН

Новият Областен управител на област Сливен Минчо Афузов официално встъпи в длъжност. Той пое поста от Веселин Вълчев с решение на МС № 581 от 4- ти август 2022 година.

Новини Сливен

ОТНОВО АГРЕСИЯ СРЕЩУ МЕДИК

Служители на РУ-Нова Загора са задържан 48-годишен мъж, след получен сигнал, че се е държал грубо и агресивно към медицинско лице във филиала за спешна медицинска помощ. Инцидентът е станал

Новини Сливен

ГРАНДИОЗЕН КОНЦЕРТ НА РОСИЦА ПЕЙЧЕВА С ТФ „ЕТНОРИТЪМ“ И ОБИЧАНАТА ТОНИ ДИМИТРОВА ПО ПОВОД ПЕТКОВДЕН

Достоен финал на богатата и разнообразна програма по случай Празника на Нова Загора – Петковден, беше грандиозният концерт на народната певица Росица Пейчева с ТФ „Етноритъм” и обичаната Тони Димитрова.