ЮИДП: БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, УЧАСТВАЛИ В ПОТУШАВАНЕТО НА ГОРСКИТЕ ПОЖАРИ!
12.11.2022 610 Прегледи

ЮИДП: БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, УЧАСТВАЛИ В ПОТУШАВАНЕТО НА ГОРСКИТЕ ПОЖАРИ!

Ръководството на Югоизточно държавно предприятие – Сливен изказват искрената си благодарност към всички фирми, доброволци, пожарникари, горски служители и директори на горски стопанства от ЮИДП за проявените смелост, отговорност и висок професионализъм в борбата с разразилите се горски пожари през последните седмици на територията на предприятието, и не само.

“Изказваме нашата признателност за Вашия достоен човешки пример и демонстрираната съпричастност! Убедени сме, че само чрез единство и общи усилия на всички нива, можем успешно да се справим с опасността на опустошителните пожари.”, споделят от ЮИДП.

От ръководството на предприятието отново апелират всички граждани за повишено внимание, отговорност и морал при лов и туризъм, за да съумеем заедно да съхраним и опазим българската гора и нейните обитатели от пожари.

 

Предишна „ВИК – СЛИВЕН“ ПОИСКА СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ОБЩИНАТА ЗАРАДИ ЗАТРУДНЕНИЯ С ВОДНИЯ ПРОЕКТ
Следваща ЗАДЪРЖАНАТА В СЪДИЕВО МАРИХУАНА Е НА СТОЙНОСТ 48 000 ЛЕВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАТАСТРОФА С АВТОБУС Е СТАНАЛА ДО ДАМАРСКИЯ МОСТ В СЛИВЕН

Катастрофа с автобус е станала в сряда вечерта до Дамарския мост в Сливен, научи Sliveninfo. На място е имало полиция и линейка. Инцидентът е станал около 22 часа. Очаквайте подробности!

Новини Сливен

26 ДУШИ КАНДИДАТСТВАХА ЗА ТРИ РАБОТНИ МЕСТА В ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ

26 души кандидатстваха за три вакантни работни места в областната администрация, на длъжност „младши експерт” в дирекция „Административен контрол, регионално развитие, държавна собственост”. Конкурсите за държавните служители бяха обявени със

Новини Сливен

 В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕЖДА ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО СПОРТНА АКРОБАТИКА

Сливен е домакин на Държавното първенство по спортна акробатикa, което започна на 29 юни и ще приключи днес. В спортна зала „Васил Левски“ участват състезатели от 20 клуба в страната.