„ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ” ИМА НОВ ДИРЕКТОР
юни 2, 2021 1243 Прегледи

„ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ” ИМА НОВ ДИРЕКТОР

 

Рокади в държавни горски предприятия направи служебният земеделски министър Христо Бозуков.

В „Югоизточно държавно предприятие” – Сливен е назначен временен директор. До провеждането на конкурс поста ще изпълнява Димчо Радев. Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет на предприятието.

Sliveninfo , че новият директор Димчо Радев досега е бил шеф на ДЛС „Мазалат”, ръководил е и Горското стопанство в Гурково.

С протоколно решение той освобождава членовете на Управителния съвет на Югозападното държавно предприятие в Благоевград Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В „Южноцентрално държавно предприятие” – Смолян, „Северозападно държавно предприятие” – Враца и „Североизточно държавно предприятие” е освободен целият състав на органите на управление. Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян, а Ради Иванов на това в Шумен до провеждането на конкурс. Досегашният зам.-директор на „Северозападното държавно предприятие” Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.

В „Северноцентрално държавно предприятие” – Габрово са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.

Предишна НАГЪЛ ШОФЬОР ПАРКИРА В ГРАДИНКА ДО НОВИЯ БУЛ. "ХАДЖИ ДИМИТЪР"
Следваща ТРИ СЕЛА СЕ ВДИГАТ В ЗАЩИТА НА ЕДИНСТВЕНАТА ДРОГЕРИЯ В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  На закуска съпругът чете вестник. Жена му прави кафе и му подава една чашка. Той отпива една глътка и раздразнено казва: – Нима не знаеш, че пия кафето без

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

-Мамо, защо изгони татко от къщи??? -Ти знаеш ли да триеш съобщенията от WHATSAPP??? -Даа!!! -Е да, ама той НЕ??? Учени казват, че тялото ни расте само до 25 години,

Новини

ЗАДИГНАХА ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА ОТ КАСА НА ФИРМА

Специализирана група за кражба от метални сейфове, известна с набезите си в Бургаска област, е извършила обира в малко населено място –Тополовград, Хасковска област, пише Флагман.бг. Населението на това градче