„ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ” ИМА НОВ ДИРЕКТОР
02.06.2021 2196 Прегледи

„ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ” ИМА НОВ ДИРЕКТОР

 

Рокади в държавни горски предприятия направи служебният земеделски министър Христо Бозуков.

В „Югоизточно държавно предприятие” – Сливен е назначен временен директор. До провеждането на конкурс поста ще изпълнява Димчо Радев. Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет на предприятието.

Sliveninfo , че новият директор Димчо Радев досега е бил шеф на ДЛС „Мазалат”, ръководил е и Горското стопанство в Гурково.

С протоколно решение той освобождава членовете на Управителния съвет на Югозападното държавно предприятие в Благоевград Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В „Южноцентрално държавно предприятие” – Смолян, „Северозападно държавно предприятие” – Враца и „Североизточно държавно предприятие” е освободен целият състав на органите на управление. Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян, а Ради Иванов на това в Шумен до провеждането на конкурс. Досегашният зам.-директор на „Северозападното държавно предприятие” Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.

В „Северноцентрално държавно предприятие” – Габрово са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.

Предишна НАГЪЛ ШОФЬОР ПАРКИРА В ГРАДИНКА ДО НОВИЯ БУЛ. "ХАДЖИ ДИМИТЪР"
Следваща ТРИ СЕЛА СЕ ВДИГАТ В ЗАЩИТА НА ЕДИНСТВЕНАТА ДРОГЕРИЯ В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини

НОВ ПРОЕКТ ЗА ДЕЦАТА И МЛАДЕЖИТЕ ОТ ЦНСТДМУ – АТИЯ

Община Созопол в партньорство със Сдружение „Равновесие“ спечели проект „Ще се справя“. Проектът ще се реализира със средства на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, процедура BG05M9PO001-2.09 „Открий ме“. Проектната

Новини

ДЖИ ПИ ГРУП: НЕ СМЕ ГОРИЛИ ДОКУМЕНТИ, ЗАМЕСВАТ НИ В МАНИПУЛАЦИИ

„Джи Пи Груп“ отрече публикуваните данни от разследването на сайта „Биволъ“, в рамките на което бяха задържани журналистът Димитър Стоянов и румънският му колега Атила Биро. След публикуването на разследване за

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Американските тайни служби решили да изпратят шпионин във военното училище в Долна Митрополия. След 3 дена шпионина бил хванат и екстрадиран обратно в Америка. Шпионина дал следното обяснение: – Ами,