„ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ” ИМА НОВ ДИРЕКТОР
юни 2, 2021 800 Прегледи

„ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ” ИМА НОВ ДИРЕКТОР

 

Рокади в държавни горски предприятия направи служебният земеделски министър Христо Бозуков.

В „Югоизточно държавно предприятие” – Сливен е назначен временен директор. До провеждането на конкурс поста ще изпълнява Димчо Радев. Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет на предприятието.

Sliveninfo , че новият директор Димчо Радев досега е бил шеф на ДЛС „Мазалат”, ръководил е и Горското стопанство в Гурково.

С протоколно решение той освобождава членовете на Управителния съвет на Югозападното държавно предприятие в Благоевград Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В „Южноцентрално държавно предприятие” – Смолян, „Северозападно държавно предприятие” – Враца и „Североизточно държавно предприятие” е освободен целият състав на органите на управление. Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян, а Ради Иванов на това в Шумен до провеждането на конкурс. Досегашният зам.-директор на „Северозападното държавно предприятие” Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.

В „Северноцентрално държавно предприятие” – Габрово са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.

Предишна НАГЪЛ ШОФЬОР ПАРКИРА В ГРАДИНКА ДО НОВИЯ БУЛ. "ХАДЖИ ДИМИТЪР"
Следваща ТРИ СЕЛА СЕ ВДИГАТ В ЗАЩИТА НА ЕДИНСТВЕНАТА ДРОГЕРИЯ В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини

СТЕФАН ЯНЕВ Е НАЙ-ВЕРОЯТНИЯТ СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР. КОИ ДРУГИ СЕ СПРЯГАТ ЗА МИНИСТРИ?

Бригаден генерал Стефан Янев – секретар по сигурност и отбрана на президента Румен Радев – ще оглави служебното правителство, научи OFFNews от свои източници. 61-годишният генерал е бивш вицепремиер и министър на

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Връща се в къщи мъж, пиян като талпа и от вратата вика на жена си: – Давай бързо легена, ще повръщам… Жената носи легена, а той седи над него, поклаща

Новини

Д-Р МИЛЕН ПЕНКОВ БЛАГОДАРИ НА ФОНДАЦИЯ „ХЕЛИКАРМА” ЗА ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ЗАЩИТНИ ОБЛЕКЛА НА МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР“

ДО ФОНДАЦИЯ „ХЕЛИКАРМА”   БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО От   Д-р Милен Пенков Пенков, управител на МБАЛ „Хаджи Димитър” ООД   От името на ръководството и екипа на болницата и лично от