„ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ” ИМА НОВ ДИРЕКТОР
юни 2, 2021 1673 Прегледи

„ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ” ИМА НОВ ДИРЕКТОР

 

Рокади в държавни горски предприятия направи служебният земеделски министър Христо Бозуков.

В „Югоизточно държавно предприятие” – Сливен е назначен временен директор. До провеждането на конкурс поста ще изпълнява Димчо Радев. Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет на предприятието.

Sliveninfo , че новият директор Димчо Радев досега е бил шеф на ДЛС „Мазалат”, ръководил е и Горското стопанство в Гурково.

С протоколно решение той освобождава членовете на Управителния съвет на Югозападното държавно предприятие в Благоевград Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В „Южноцентрално държавно предприятие” – Смолян, „Северозападно държавно предприятие” – Враца и „Североизточно държавно предприятие” е освободен целият състав на органите на управление. Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян, а Ради Иванов на това в Шумен до провеждането на конкурс. Досегашният зам.-директор на „Северозападното държавно предприятие” Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.

В „Северноцентрално държавно предприятие” – Габрово са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.

Предишна НАГЪЛ ШОФЬОР ПАРКИРА В ГРАДИНКА ДО НОВИЯ БУЛ. "ХАДЖИ ДИМИТЪР"
Следваща ТРИ СЕЛА СЕ ВДИГАТ В ЗАЩИТА НА ЕДИНСТВЕНАТА ДРОГЕРИЯ В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

В аптеката: – Извинете, имате ли обезболяващ спирт? – Имаме. – Налейте ми тогава 200 грама, че отвътре ме боли душата. Свинската чума и очертаващият се дефицит на кюфтета правят

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Тя: – Може да си лош, тъп и високомерен глупак, но аз си те обичам! Той: – То и ти си люта кобра, долна мърша, дива селянка… Тя: – Но?

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Имало в гората едно учтиво таралежче, ама толкова учтиво, че с всеки се познавало и с всеки било в добри отношения. Та вървяло си учтивото тapaлeжчe през гората и видяло