ЩАНГИСТЪТ БОЖИДАР АНДРЕЕВ Е СПОРТИСТ №1 НА СЛИВЕН ЗА 2021 ГОДИНА

ЩАНГИСТЪТ БОЖИДАР АНДРЕЕВ Е СПОРТИСТ №1 НА СЛИВЕН ЗА 2021 ГОДИНА

Щангистът Божидар Андреев е спортист №1 на Сливен за 2021 година. Това показаха резултатите при обработване на номинациите на спортните клубове.Петият от Олимпиадата в Токио събра актив от 54 точки и изпревари значително останалите в 10-ката на Сливен.

Подреждането след Божидар ще бъде обявено на по-късен етап. Изчаква се да завършат още няколко надпревари до средата на декември, за да се оформи крайният точков актив на претендентите за място сред най-добрите спортисти на Сливен.

Днес заседава комисия, съставена от представители на общината и спортни клубове. След разгледаните и обсъдени номинации десетката бе определена чрез точков актив за най-доброто им постижение през годината от Световни, Европейски и Балкански първенства. В номинациите участваха 15 състезатели от 11 клуба.

За най – добър треньор бе избран Пламен Братойчев, наставник на спортист номер едно на Сливен.

Парични премии ще получат 10-те най-добри спортисти на Сливен, треньорът на годината и най-добрият спортист при хората с увреждания. Тази година това е Ваня Манолова – състезател по спортна стрелба и тенис на маса.

За най-добър отбор е избран мъжкият тим на ВК „Сливен волей”.

Ще бъдат отличени 14 спортисти и 4 представители на колективните спортове, носители на държавни титли при най-малките и по приетия регламент за 2021 година ще бъдат наградени като „Бъдеща звезда“ на Общината.

Очаква се церемонията по награждаването на „Бъдеща звезда“ да бъде на 14 декември, ако противоепидемичните мерки позволяват.

На по-късен етап,преди Коледните празници, ще бъдат отличени и най-добрите спортисти на Сливен за 2021 година.

darikradio.bg
Предишна МИНЧО АФУЗОВ СЕЗИРА ДВЕ МИНИСТЕРСТВА ЗА ЗАЧЕСТИЛИТЕ ИНЦИДЕНТИ НА ЖП-ЛИНИЯТА ПРЕЗ НОВА ЗАГОРА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН

На 25 и 26 юли сектор „Пътна полиция”-Сливен ще работи с граждани до 15,30 часа, поради техническа профилактика на електроснабдяването.

Новини Сливен

РУСКА КЛАСИКА ЩЕ ПРЕДСТАВИ СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР НА КОНЦЕРТА СИ НА 6 ДЕКЕМВРИ

Концерт, посветен на руски класически произведения ще изнесе Сливенският симфоничен оркестър на 6 декември. Гост-солисти на вечерта ще бъдат Суйунг Ким, Корея и Олга Алексиева, Русия. Под диригентството на маестро

Новини Сливен

Chef АНДРЕ ТОКЕВ ПРОЯВИ ИНТЕРЕС КЪМ ФЕСТИВАЛА: „ЕТНОСИ, БАГРИ И КОТЛЕНСКИ КИЛИМИ“

Кметът на Община Котел Коста Каранашев посрещна с традиционен котленски зелник, един от най-популярните кулинарни експерти в България – Chef Андре Токев. Токев е на посещение в нашата община, за