ШОФЬОР – ДЖИГИТ ИЗБЯГА ОТ ПОЛИЦЕЙСКА ПРОВЕРКА, ИЗДИРВАТ ГО
03.02.2022 798 Прегледи

ШОФЬОР – ДЖИГИТ ИЗБЯГА ОТ ПОЛИЦЕЙСКА ПРОВЕРКА, ИЗДИРВАТ ГО

Криминалисти на РУ-Котел издирват 27-годишен мъж, който е осуетил полицейска проверка. На 2 февруари, около 21,15 часа, на ул. „Иглика“ в град Котел, полицейски екип предприема проверка на лек автомобил „Фолксваген Кади“, управляван от 27-годишен криминално проявен мъж от село Тича, който системно управлява МПС, без да притежава съответната правоспособност. Той не е изпълнил полицейско разпореждане да спре за проверка, увеличава скоростта и бяга от мястото.  Автомобилът е намерен изоставен, а водачът се укрива от органите на реда. При проверката на автомобил се установява, че регистрационните табели са издадени за друго МПС- „Фолксваген Голф“. Работата по случая продължава.

Предишна ОПЕЛ ИЗЛЕТЯ ОТ ПЪТЯ И ПАДНА В РЕКА КРАЙ СЕЛО ГРАДЕЦ
Следваща ВОДАЧ НА КИЯ Е ЗАДЪРЖАН ЗАРАДИ ДРОГА И АЛКОХОЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТЕФАН ПАСКОВ УЧАСТВА В ОТКРИВАНЕТО НА КАМПАНИЯТА НА ЛЕВИЦАТА

Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ стартира своята предизборна кампания като даде заявка, че ще бъде гарант на обществения интерес в следващия парламент. Откриването се проведе пред ТЕЦ „Марица Изток 2“ под мотото „ЛЕВИЦАТА!

Новини Сливен

НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „АРГИРА ЖЕЧКОВА“ ЗА 2023 ГОДИНА Е ВЕСЕЛИНА ТОНЕВА

Тазгодишният носител на наградата „Аргира Жечкова“ е Веселина Тонева. Тя е главен учител по български език и литература в Профилирана природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“, доказан професионалист и активен общественик. Номинирана

Новини Сливен

АДВОКАТ КЕТИ БОЗУКОВА С НОВО СПЕЧЕЛЕНО ДЕЛО В СТРАСБУРГ

Европейският съд по правата на човека в Страсбург се произнесе по делото “Загорска срещу България” (53285/15), като прие че в конкретния казус е нарушен чл.1 от Протокол 1 към ЕКЗПЧ.