ШЕФ ТЕО ПРИВЛИЧА КЛИЕНТИ В „МЕРКАНТО“ 10 С ВКУСНИТЕ СИ ГОЗБИ
16.06.2020 4546 Прегледи

ШЕФ ТЕО ПРИВЛИЧА КЛИЕНТИ В „МЕРКАНТО“ 10 С ВКУСНИТЕ СИ ГОЗБИ

Всички го наричат шеф Тео. Майстор – готвачът на магазин „Мерканто“ № 10 на сливенския булевард „Бургаско шосе“ е известен с вкусните си ястия. И голямото разнообразие на готвени храни, които ежедневно предлага на многобройните клиенти на магазина.

Винаги усмихнат Тео е уважаван от своите колеги. Той на практика доказва, че многото приказки не са задължително условие за добрия готвач.

Магазинът на бул. „Бургаско шосе“ е последният 10-ти от веригата „Мерканто“ в Сливен. Той бе открит малко преди Нова година.

Предишна 6 КИЛОГРАМА КАНАБИС СА ИЗЗЕТИ ПРИ СПЕЦАКЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН
Следваща СЛИВЕНСКАТА ПРОКУРАТУРА ЗАДЪРЖА ЗА 72 ЧАСА ДВАМА МЪЖЕ, ОБВИНЕНИ В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА 6 КИЛОГРАМА МАРИХУАНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА КОТЕЛ С ОДОБРЕН ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ ПО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И БЛАГОУСТРОЯВАНЕ

Община Котел има одобрен проект за създаване на общинско предприятие „Озеленяване и благоустрояване“ по Процедура „Развитие на социалното предприемачество” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Стойността на одобрените разходи

Новини Сливен

55-ГОДИШЕН МЪЖ Е УБИТ СЛЕД ЖЕСТОК ПОБОЙ

55-годишен мъж е убит след жесток побой, научи Sliveninfo. Криминалисти от Областната дирекция на МВР в Сливен са задържали двама за тежкото престъпление. Убийството е извършено в село Езеро, община

Новини Сливен

МОТОР БЛЪСНА ДЕТЕ В СЕЛО ГАВРАИЛОВО

Мотор блъсна малко дете в село Гавраилово, съобщиха за Sliveninfo местни жители. Инцидентът е станал малко преди 19 ч. снощи. Момченцето е откарано в Областната болница на Сливен. Очаквайте подробности!