ШЕФ АНДРЕ ТОКЕВ ВЛИЗА В ЗАТВОРА
януари 19, 2022 977 Прегледи

ШЕФ АНДРЕ ТОКЕВ ВЛИЗА В ЗАТВОРА

Известният кулинарен гуру Адре Токев влиза в затвора за 7 месеца, след като сключи споразумение с прокуратурата, одобрено от Софийския районен съд.

53-годишният готвач бе хванат да кара пиян на 31 октомври м.г., мина през бордюра и остави джипа си по капли. От допира на металните части на колата с асфалтовата настилка излизаха искри, чуваше се скърцане и стържене, но обвиняемият не спря. Проверката на полицаите показа, че е шофирал с 1,9 промила алкохол в кръвта.

След това Софийската районна прокуратура внесе обвинителен акт.

Малшанс за шеф Токев е, че това не е първото му провинение. Той вече има 3-месечно условно наказание от варненски съд, пак за шофиране в нетрезво състояние. А провинението му от октомври 2021 г. е по време на изпитателния му срок. Така към седемте месеца се добавят и още три, но Андре Токев вече прекара под домашен арест повече от 2 месеца.

Той остава без книжка за година и половина. Ще плати и глоба от 450 лв. и разноските по делото.

 

оffnews.bg

Предишна ЖИТЕЛИТЕ НА КОТЛЕНСКИТЕ СЕЛА ЯБЛАНОВО И ФИЛАРЕТОВО ОТБЕЛЯЗАХА 37-ГОДИШНИНАТА ОТ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС
Следваща 242 НОВИ БОЛНИ, СРЕД КОИТО И 55 УЧЕНИЦИ, БЯХА ДИАГНОСТИЦИРАНИ ЗА ДЕНОНОЩИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Между лекари : – Здравей ! Защо така нещо угрижен ми изглеждаш ? – Имах кофти случай . Цял месец лекувах пациент от жълтеница , а накрая се оказа ,

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– А на колко сте, ако не е тайна, разбира се? – Каква тайна… Три ракии и две бутилки вино… Жената към мъжа си: – Вчера пак те видях да

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Крадец бяга от полицията и малко преди да го заловят, успява да се скрие в една детска градина. Децата тъкмо обядвали, той седнал при тях и започнал да се храни.