ШЕФЪТ НА „ФРУКТО“ – СЛИВЕН ДИМИТЪР КЪНЕВ: ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА СТЕФАН ПАСКОВ
юни 29, 2021 4155 Прегледи

ШЕФЪТ НА „ФРУКТО“ – СЛИВЕН ДИМИТЪР КЪНЕВ: ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА СТЕФАН ПАСКОВ

В тези толкова лишени от морал времена, изпълнени с безпринципни и лицемерни хора ,решили да се занимават с политика и обществено значима дейност само от нуждата да избиват комплекси или да трупат скоропостижно забогатяване,здравомислещите с право са объркани да направят своя рационален избор  на предстоящите Парламентарни Избори на 11 юли.

 

ЗАЩО СТЕФАН ПАСКОВ ?

Непримирим и безкомпромисен към уродливостта в настоящия псевдополитически елит. Общественик  с енергия за поне една атомна електроцентрала, изградил си безспорен авторитет сред представители на всички  политически партии от Общински съвет в гр.Сливен,чрез последователна и ясна позиция по разискваните проблеми.Деен,инициативен и винаги откликващ на нуждите и несгодите на обикновените хора.

Мнозина са умни,способни,квалифицирани,но малцина от тях са готови бъдат дърветата,под които си „живуркат“ храстите в гората.

Заставам зад Стефан Пасков не защото ми е дългогодишен приятел,а защото бих подкрепил всеки представител на тази изчезваща порода мъже, които превръщат в кауза общото благо. Призовавам  всички ,които познавам да го направят защото е време скъпата ни родина да тръгне по нормалния и правилен път.

С номер 8 срещу хиляди случаи на :

– Корупционни схеми

– Назначаването на случайни,неквалифицирани,но верни хора на всякакви държавни позиции.

– Превръщането на властовия апарат в криминогенна структура с уродливи форми.

– Издигане и утвърждаване на ненормалното в норма.

 

Димитър Кънев, Оперативен директор „Фрукто Сливен“ АД

Предишна ОБЩИНСКИ ФОНД "КУЛТУРА" ОТКРИВА ВТОРАТА СИ ЗА 2021 Г. СЕСИЯ
Следваща  ПРОДЪЛЖАВА ОБЛАГОРОДЯВАНЕТО НА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН ПРЕДСТАВЯТ 50 ПЛАКАТА НА НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ

Галерия „Нова“ на Национална художествена гимназия „Димитър Добрович“ – Сливен представя от 8 до 21 октомври 50 авторски плаката на Николай Младенов, събрани в колекция по случай 50-годишния му юбилей.

Новини Сливен

В СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРЕДПРИЕТИТЕ МЕРКИ ПО ВРЕМЕ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ

„Радвам се, че жителите на община Сливен си дават сметка за сериозната и сложна обстановка, в която се намираме. В града ни се наблюдава завишена социална изолираност, която е необходима

Новини Сливен

ПОЛИЦАИ ХВАНАХА КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ В КОТЕЛ

Специализирана операция на полицията в Котел срещу престъпления против данъчната система. Иззети са контрабандни цигари от различни марки. На 20 февруари са извършени  проверки в 5 търговски обекта и 4