ШАМПИОНСКА ПРЕГРЪДКА ЗА ДПС В СЛИВЕН
май 23, 2019 1484 Прегледи

ШАМПИОНСКА ПРЕГРЪДКА ЗА ДПС В СЛИВЕН

Заместник – председателят на ДПС инж. Янко Янков и ръководството на партията в Сливен проведоха днес среща с републиканския шампион по бокс в категория 91 кг Кристиан Димитров и  треньора Димитър Пехливанов.

Янко Янков остана впечатлен от мотивацията на младия човек и от волята му да побеждава, въпреки трудностите, които среща по пътя си като човек и спортист. Бяха обсъдени проблемите, свързани с тренировъчната база, текущата издръжка и екипировката на отбора по бокс, в който тренират много млади хора от Сливен.

В традиционно успешния за нашия град спорт, носил през годините слава не само за Сливен, но и за България, трябва да се инвестира с желание, отговорност и признание към постигнатите успехи, за да ги има и занапред, коментира Янков по време на разговора си с изявения спортист. Той изрази своята убеденост, че ръководството на Община Сливен ще направи всичко необходимо, със съдействието на Общинския съвет, за развитието на спорта в региона.

За ДПС като политическа формация активният спорт е съществена част от образователния процес на подрастващите и затова ние полагаме всички усилия да го подкрепяме, заяви още Янко Янков.

Той поздрави младия спортист за волята и желанието му да побеждава и пожела на него, съотборниците и треньорите да продължат с успехите по спортните зали.

„Такива млади хора като Кристиан са гордост за Сливен и за България и трябва да се ползват с уважението на гражданите и подкрепата на институциите“, каза още Янков.

От името на ръководството на ДПС беше връчена награда на шампиона Кристиан Димитров с пожелания за още по – големи успехи на ринга.​

 

Предишна МЕЖДУНАРОДНИЯТ ФЕСТИВАЛ НА АНИМАЦИОННИЯ ФИЛМ „ЗЛАТЕН КУКЕР“ ГОСТУВА В СЛИВЕН НА 27 И 28 МАЙ
Следваща ЛЯТНА АКАДЕМИЯ "МЕЧТАНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ" ЗАПОЧВА НА 3 ЮНИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

Поради отстраняване на възникнала авария по топлопреносната мрежа, ще бъде спряно топлоподаването до 20:00ч. на 23.07.2019г. към ж.к.“Стоян Заимов“№65 и ж.к.“Младост“№7 и 9. Ръководството на дружеството се извинява за причиненото

Новини Сливен

ПУБЛИКАЦИИ НА ТВОРБИ НА АКАД. ИВАНКА ДЕНЕВА В ИСПАНИЯ И ИТАЛИЯ

Университетското списание „Crear en Salamanka” помести цикъл от поеми на акад. д-р Иванка Денева, която твори в различни литературни жанрове. То се издава от един от най-старите университетски центрове в

Новини Сливен

ЗАСЕДАВА ОБЛАСТНИЯТ ЦЕНТЪР ЗА ОБХВАТ НА ДЕЦАТА В ОБРАЗОВАНИЕТО

Областният управител Чавдар Божурски свика заседание на Областния координационен център по механизма за обхват на децата и учениците в образованието. Заседанието се проведе на 17 септември, с участието на ръководители

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

four − two =