ШАМПИОНСКА ПРЕГРЪДКА ЗА ДПС В СЛИВЕН
май 23, 2019 1810 Прегледи

ШАМПИОНСКА ПРЕГРЪДКА ЗА ДПС В СЛИВЕН

Заместник – председателят на ДПС инж. Янко Янков и ръководството на партията в Сливен проведоха днес среща с републиканския шампион по бокс в категория 91 кг Кристиан Димитров и  треньора Димитър Пехливанов.

Янко Янков остана впечатлен от мотивацията на младия човек и от волята му да побеждава, въпреки трудностите, които среща по пътя си като човек и спортист. Бяха обсъдени проблемите, свързани с тренировъчната база, текущата издръжка и екипировката на отбора по бокс, в който тренират много млади хора от Сливен.

В традиционно успешния за нашия град спорт, носил през годините слава не само за Сливен, но и за България, трябва да се инвестира с желание, отговорност и признание към постигнатите успехи, за да ги има и занапред, коментира Янков по време на разговора си с изявения спортист. Той изрази своята убеденост, че ръководството на Община Сливен ще направи всичко необходимо, със съдействието на Общинския съвет, за развитието на спорта в региона.

За ДПС като политическа формация активният спорт е съществена част от образователния процес на подрастващите и затова ние полагаме всички усилия да го подкрепяме, заяви още Янко Янков.

Той поздрави младия спортист за волята и желанието му да побеждава и пожела на него, съотборниците и треньорите да продължат с успехите по спортните зали.

„Такива млади хора като Кристиан са гордост за Сливен и за България и трябва да се ползват с уважението на гражданите и подкрепата на институциите“, каза още Янков.

От името на ръководството на ДПС беше връчена награда на шампиона Кристиан Димитров с пожелания за още по – големи успехи на ринга.​

 

Предишна МЕЖДУНАРОДНИЯТ ФЕСТИВАЛ НА АНИМАЦИОННИЯ ФИЛМ „ЗЛАТЕН КУКЕР“ ГОСТУВА В СЛИВЕН НА 27 И 28 МАЙ
Следваща ЛЯТНА АКАДЕМИЯ "МЕЧТАНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ" ЗАПОЧВА НА 3 ЮНИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УПРАВИТЕЛКАТА НА „ДОРИС“ ООД ТОДОРКА ЕНЕВА ПРЕД SLIVENINFO: ПОСТОЯННО РАЗШИРЯВАМЕ СВЕТА ПРЕД НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Тодорка Енева е управител на Транспортна и туристическа компания „Дорис”. На днешния ден дружеството навършва 20 години от създаването си. Компанията, чиято централа е в Сливен, е сред водещите в

Новини Сливен

ЛЕГЕНДА НА ЦСКА И СЛИВЕН ИДВА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ФЕН КЛУБ „ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ“ И ……

Аспарух Никодимов ще представи автобиографичната си книга „Паро Никодимов – С ЦСКА в сърцето“ на 08.02.2019г .от 17:30 ч. в гр.Сливен по случай рождения ден на Фен Клуб „Червени Войводи“,след

Новини Сливен

ПРОГРАМАТА ЗА ОТКРИВАНЕТО НА АТРАКЦИОНИТЕ НА КАРАНДИЛА НА 6 ЮЛИ-СЪБОТА

Спортно-туристически комплекс „Сините камъни“ ще бъде открит в събота – 6 юли на Карандила. Програмата предвижда събитието да започне в 12 часа. Концерт на Михаела Маринова, Павел и Венци ще

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

2 × four =