ШАМПИОНСКА ПРЕГРЪДКА ЗА ДПС В СЛИВЕН
май 23, 2019 2796 Прегледи

ШАМПИОНСКА ПРЕГРЪДКА ЗА ДПС В СЛИВЕН

Заместник – председателят на ДПС инж. Янко Янков и ръководството на партията в Сливен проведоха днес среща с републиканския шампион по бокс в категория 91 кг Кристиан Димитров и  треньора Димитър Пехливанов.

Янко Янков остана впечатлен от мотивацията на младия човек и от волята му да побеждава, въпреки трудностите, които среща по пътя си като човек и спортист. Бяха обсъдени проблемите, свързани с тренировъчната база, текущата издръжка и екипировката на отбора по бокс, в който тренират много млади хора от Сливен.

В традиционно успешния за нашия град спорт, носил през годините слава не само за Сливен, но и за България, трябва да се инвестира с желание, отговорност и признание към постигнатите успехи, за да ги има и занапред, коментира Янков по време на разговора си с изявения спортист. Той изрази своята убеденост, че ръководството на Община Сливен ще направи всичко необходимо, със съдействието на Общинския съвет, за развитието на спорта в региона.

За ДПС като политическа формация активният спорт е съществена част от образователния процес на подрастващите и затова ние полагаме всички усилия да го подкрепяме, заяви още Янко Янков.

Той поздрави младия спортист за волята и желанието му да побеждава и пожела на него, съотборниците и треньорите да продължат с успехите по спортните зали.

„Такива млади хора като Кристиан са гордост за Сливен и за България и трябва да се ползват с уважението на гражданите и подкрепата на институциите“, каза още Янков.

От името на ръководството на ДПС беше връчена награда на шампиона Кристиан Димитров с пожелания за още по – големи успехи на ринга.​

 

Предишна МЕЖДУНАРОДНИЯТ ФЕСТИВАЛ НА АНИМАЦИОННИЯ ФИЛМ „ЗЛАТЕН КУКЕР“ ГОСТУВА В СЛИВЕН НА 27 И 28 МАЙ
Следваща ЛЯТНА АКАДЕМИЯ "МЕЧТАНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ" ЗАПОЧВА НА 3 ЮНИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ОТНОВО ЩЕ ПОДКРЕПИ „ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА“

Община Сливен отново ще подкрепи кампанията „Часът на Земята“ на международната природозащитна организация „WWF“. Тази година тя ще премине под мотото „Общ дом. Общо бъдеще“ и поставя фокус върху опазването

Новини Сливен

115 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19, ИЗЛЕКУВАНИТЕ БОЛНИ СА 90

115 души са диагностицирани с COVID-19 през последното денонощие в Сливенска област. Сред тях е медицинска сестра от болничната помощ. Излекувани са 90 души, съобщиха от Областния кризисен щаб. Към момента болните

Новини Сливен

ФИРМА „РЕТАЛ БАЛКАН“ ЕООД НАБИРА ОПЕРАТОРИ НА МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО СИ В СЛИВЕН

„Ретал Балкан“ ЕООД е компания, производител на ПЕТ преформи, които се използват за изработката на пластмасови бутилки за вода, безалкохолни напитки и бира, и капачки за тях. Компанията е част

1 коментар

  1. bergara rifles
    юни 02, 16:00

    … [Trackback]

    […] Here you can find 46541 more Information to that Topic: sliveninfo.bg/шампионска-прегръдка-за-дпс-в-сливен/ […]

Остави коментар

fourteen + 11 =