ЧУДОТО ИДВА, СЛЕД 42 ГОДИНИ КАЛ И ПРАХ

Чудесата понякога се случват със закъснение. Хубавото е, че все пак идват. За жителите на бл. № 21 в сливенския кв. „Сини камъни” чудесата са две на брой.

Първо санираха блока. А много скоро огромният терен от източната страна на зданието ще се превърне в едно прекрасно място.

„42 г. през зимата газим кал, а през лятото дишаме прах. Аз купих един от първите апартаменти в блока. Струваше 6 000 лева, беше лятото на 1979 г. Имах толкова пари и платих апартамента си без заем. Сега не мога да повярвам, че след санирането блокът ни стана като нов, а пред него се превръща в истински рай”, сподели пред Sliveninfo леля Дора от блок № 21 в кв. „Сини камъни”.

Община Сливен инвестира в изграждането на няколко десетки паркоместа, алеи, детска площадка, спортна площадка, градинки и засаждането на множество дръвчета и храсти. Обликът на междублоковото пространство се променя с всеки изминал ден, а за хората от квартала това наистина е чудо.

Предишна 12 СЪСТАВЕНИ АКТА ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НЕЗАКОННА ДЪРВЕСИНА ПРИ АКЦИЯ В СЕЛО ВЕСЕЛИНОВО
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В НЕДЕЛЯ НА КУКЛЕН ТЕАТЪР

Тази неделя, 3 декември, ДКТ-Сливен ще представи на своите почитатели един от най-награждаваните си спектакли – „Любовта към трите портокала“ Светът, в който живеем е мрачен, изпълнен с омраза и

Новини Сливен

ДВАМА ШОФЬОРИ СА ЗАЛОВЕНИ СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

Двама водачи, употребили наркотични вещества, са установени от полицейски служители на 19 юни в хода на специализирана операция по безопасност на движението. В град Котел е спрян за проверка лек

Новини Сливен

УЧАСТИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДОМ В ПРОЕКТ В ИСПАНИЯ

Младежки дом – Сливен участва в проект  „Социален театър за Европа ,“ като партньор на ASOCIACIÓN JUVENIL ILLIPULA, Пурчена – Андалусия, Испания. Проектът е финансиран по програма „Еразъм+“ на ЕС.