ЧИСТИ 1450 ЛЕВА СТАРТОВА ЗАПЛАТА ПРЕДЛАГА КОМПАНИЯТА „РЕТАЛ БАЛКАН” В СЛИВЕН
25.01.2023 57429 Прегледи

ЧИСТИ 1450 ЛЕВА СТАРТОВА ЗАПЛАТА ПРЕДЛАГА КОМПАНИЯТА „РЕТАЛ БАЛКАН” В СЛИВЕН

Една от най-големите компании в Сливен РЕТАЛ Балкан ЕООД, гласува увеличение на стартовите нетни заплати на своите служители до 1450 лв считано от началото на Април ’23.

„Компанията ни се стреми да поддържа доходите на своите служители в крак с икономическата реалност в града и страната ни. Бордът на директорите взе реение от 1 Април да повишим стартовото чисто възнаграждение до 1450 лв, като увеличение на заплатите е предвидено за всички служители, не само за тези, които сега започват работа при нас“, заяви Росен Русчев, управител на РЕТАЛ Балкан ЕООД.

Фирмата е един от най-големите производители на пластмасови опаковки за хранително вкусовата промишленост в Европа и за завода позициониран в Сливен работят 100 души. Наскоро бяха направени нови инвестиции в допълнителни машини за производство на капачки, принтиране на лого на капачки и производство на ПЕТ преформи за раздуване на бутилки.

От компанията уточняват, че нетното възнаграждение, както и до сега, е изградено на система включваща основна заплата, ваучери и бонуси. Към него допълнително се заплащат извънредно работно време и допълнителни бонуси, свързани с печалбата на компанията.

В компанията от години е установена и програма за повишаване на квалификацията и възнаграждението, като на служителите се дава възможност чрез успешно преминаване на вътрешни изпити и познания в областта на работата с наличните машини да повишават възнагражденията си с всяко ниво.

Предишна ЖАКЛИН АНДОНОВА ОТ ЧЕТВЪРТО УЧИЛИЩЕ ГРАБНА ПЪРВА НАГРАДА ОТ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС
Следваща ВАНДАЛИ УВРЕДИХА ДЪРВО НА 60 ГОДИНИ НА УЛ. „ОБОРИЩЕ“ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МНОГО ЛЕКАРИ ПОДКРЕПИХА ПРОТЕСТА НА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ В СЛИВЕН

Много лекари подкрепиха протеста на медицинските сестри в Сливен, който се проведе в четвъртък следобед пред сградата на общината. В проявата участваха около 150 души, като поне 1/10 бяха лекари.

Новини Сливен

ПРОМЕНИ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ВЪВ ВРЪЗКА С РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ ПО КРЪСТОВИЩЕ „РОЗОВА ГРАДИНА“

Във връзка със строително-ремонтни дейности и промените в движението на кръстовище „Розова градина“, ще има изменение в маршрутите на линии, влизащо в сила от 29 септември 2018 г. до второ уведомяване.

Новини Сливен

УПРАВИТЕЛЯТ НА ФИРМА „ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ“ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ СЛУЖИТЕЛИ ПО СЛУЧАЙ 20 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ДРУЖЕСТВОТО

Поздравявам всички бивши и настоящи служители на фирма „Общинска охрана и СОТ“ в Сливен по случай 20 години от създаването на дружеството. За тези две десетилетия общинската фирма не само