ЧИСТИ 1450 ЛЕВА СТАРТОВА ЗАПЛАТА ПРЕДЛАГА КОМПАНИЯТА „РЕТАЛ БАЛКАН” В СЛИВЕН
януари 25, 2023 53967 Прегледи

ЧИСТИ 1450 ЛЕВА СТАРТОВА ЗАПЛАТА ПРЕДЛАГА КОМПАНИЯТА „РЕТАЛ БАЛКАН” В СЛИВЕН

Една от най-големите компании в Сливен РЕТАЛ Балкан ЕООД, гласува увеличение на стартовите нетни заплати на своите служители до 1450 лв считано от началото на Април ’23.

„Компанията ни се стреми да поддържа доходите на своите служители в крак с икономическата реалност в града и страната ни. Бордът на директорите взе реение от 1 Април да повишим стартовото чисто възнаграждение до 1450 лв, като увеличение на заплатите е предвидено за всички служители, не само за тези, които сега започват работа при нас“, заяви Росен Русчев, управител на РЕТАЛ Балкан ЕООД.

Фирмата е един от най-големите производители на пластмасови опаковки за хранително вкусовата промишленост в Европа и за завода позициониран в Сливен работят 100 души. Наскоро бяха направени нови инвестиции в допълнителни машини за производство на капачки, принтиране на лого на капачки и производство на ПЕТ преформи за раздуване на бутилки.

От компанията уточняват, че нетното възнаграждение, както и до сега, е изградено на система включваща основна заплата, ваучери и бонуси. Към него допълнително се заплащат извънредно работно време и допълнителни бонуси, свързани с печалбата на компанията.

В компанията от години е установена и програма за повишаване на квалификацията и възнаграждението, като на служителите се дава възможност чрез успешно преминаване на вътрешни изпити и познания в областта на работата с наличните машини да повишават възнагражденията си с всяко ниво.

Предишна ЖАКЛИН АНДОНОВА ОТ ЧЕТВЪРТО УЧИЛИЩЕ ГРАБНА ПЪРВА НАГРАДА ОТ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС
Следваща ВАНДАЛИ УВРЕДИХА ДЪРВО НА 60 ГОДИНИ НА УЛ. „ОБОРИЩЕ“ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЦЕНТЪРЪТ ЗА КОНСУЛТАТИВНА РАБОТА И ПСИХОТЕРАПИЯ „СЕНС“ СТАРТИРА С ВОДОСВЕТ

С тържествен водосвет в Сливен бе официално открит Центърът за консултативна работа и психотерапия „Сенс“. На събитието в петък присъства зам.-кметът на общината Пепа Чиликова. „Надяваме се да бъдем в

Новини Сливен

МУЗИКАТА НА КИТАРИСТА НАЙДЕН ДОЙНОВ ПРЕОДОЛЯВА КАРАНТИНАТА

За музиката няма карантина. Особено, ако я създава най-добрият учител по китара в Сливен. Вече втори месец Найден Дойнов продължава да дава уроци по китара на многобройните си ученици. Въпреки

Новини Сливен

7 ЗАДЪРЖАНИ И РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА В НОВА ЗАГОРА

Специализирана операция по противодействие на конвенционалната престъпност е проведена на 25 юни на територията на РУ-Нова Загора. Акцията е осъществена съвместно със Специализираните полицейски сили, Зонално жандармерийско управление – Бургас,