ЧЕТИРИ АРЕСТА ЗА 2 КГ КАНАБИС И ОЩЕ НЕЩО

ЧЕТИРИ АРЕСТА ЗА 2 КГ КАНАБИС И ОЩЕ НЕЩО

Близо 2 килограма канабис са иззели криминалисти на ОДМВР-Сливен при специализирана операция. Акцията е проведена на 30 януари под ръководството на Окръжна прокуратура. Извършени са редица проверки на лица, частни домове и други обекти на територията на град Сливен. В жилище, обитавана от 36-годишен мъж, полицейските служители са намерили и иззели суха листна маса около 2 килограма, която при полевия тест е реагирала на канабис. Иззети са още ел.везна, пари и други вещи, имащи отношение към извършваната престъпна дейност. 36-годишният мъж не е криминално проявен. Той е отведен в РУ-Сливен и първоначално задържан за 24 часа. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен.

В хода на операцията, на различни места в град Сливен,  са установени и задържани трима мъже на 20, 21 и 37 години. В тях са немерени и иззети наркотични вещества- марихуана и методон. Тримата са задържани за 24 часа в РУ-Сливен. Образувани са досъдебни производства под надзора на Районна прокуратура.

Предишна ЗНАЧИТЕЛНИ КОЛИЧЕСТВА ВАЛЕЖИ СА ОТЧЕТЕНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ
Следваща ДРОГИРАН ШОФЬОР НА ОПЕЛ Е ЗАДЪРЖАН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

 ОБЩИНА СЛИВЕН ОЧАКВА ПУСКАНЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА НОВАТА ВОДОПРОВОДНА МРЕЖА ЗА КВАРТАЛ „НОВО СЕЛО-ИЗТОК“ 2-А

Община Сливен е пред пускане на новата водопроводна мрежа, която ще захранва квартал „Ново село- изток“2-а, местностите Хисарлъка, Среди дол и Градището от селищно образувание „Изгрев“ в землището на Сливен.

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: ОБРАЗОВАНИЕТО Е ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ ПРИОРИТЕТИ В РАБОТАТА НИ

Общината продължава да работи по програмата за обновяване на дворовете на училищата. Това заяви пред журналисти днес кметът Стефан Радев, след откриването на новата учебна година в Спортно училище „Димитър

Новини Сливен

2300 ЛЕВА СА ОТКРАДНАТИ ОТ КОЛА В КОТЕЛ

Служители на РУ-Котел работят по кражба на пари от лек автомобил, извършена в периода 12-13 октомври. Собственикът, мъж на 32 години от град Бургас, е подал заявление на 13 октомври,