ЧЕТИРИМА ШОФЬОРИ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА АЛКОХОЛ, ЕДИН ЗА ДРОГА, А ЕДИН ЗА ДРОГА И АЛКОХОЛ
юли 11, 2022 762 Прегледи

ЧЕТИРИМА ШОФЬОРИ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА АЛКОХОЛ, ЕДИН ЗА ДРОГА, А ЕДИН ЗА ДРОГА И АЛКОХОЛ

Операции по пътна безопасност- шестима задържани за управление след употреба на алкохол и наркотични вещества, образувани са 6 бързо производства.

29-годишен водач на лек автомобил „Смарт“ е установен да управлява след употреба на алкохол над 2,00 промила. Проверката е извършена на 11 юли в село Тича, в рамките на операция по установяване на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества на територията на ОДМВР-Сливен. Пробата, извършена на място, е показала положителен резултат. На водача е издаден талон за медицинско изследване.  По случая е образувано бързо производство.

36-годишен водач на лек автомобил „Сеат“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над 2,00 промила. Проверката е извършена на 11 юли, около 01,30 часа, в град Нова Загора, в рамките на операция по установяване на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества на територията на ОДМВР-Сливен. Пробата, извършена с техническо средство е показала положителен резултат над 2,00 промила. Водачът е от новозагорското село Баня. По случая е образувано бързо производство.

49-годишен водач на лек автомобил „БМВ“ е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 9 юли, в 02,20 часа,  в град Сливен на бул. „Илинденско въстание“, в рамките на операция по установяване на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества на територията на ОДМВР-Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място, е показала положителен резултата. По случая е образувано бързо производство.

56-годишен мъж, водач на лек автомобил „Опел Зафира“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 10 юли в град Сливен, в  рамките на операция по установяване на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества на територията на ОДМВР-Сливен. Проверката за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

34-годишен водач на лек автомобил „Мазда“ е установен да управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 10 юли в град Сливен, в рамките на операция по установяване на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества на територията на ОДМВР-Сливен. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

23-годишен мъж, водач на лек автомобил „БМВ“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 11 юли, около 23,00 часа, на ул.“Бачо Киро“ в град Сливен, в рамките на операция по установяване на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

Предишна МЪЖ Е НАМУШКАН С НОЖ СЛЕД СБИВАНЕ В СЛИВЕН
Следваща КЪЩА ГОРЯ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

44-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА ХОНДА ЗАГИНА НА МАГИСТРАЛАТА

На 13 октомври,  около 11,15 часа в РУ- Нова Загора е получено съобщение за настъпило пътно произшествие на автомагистрала „Тракия“, километър 251,500 в посока град Бургас. Лек автомобил „Хонда Сивик“,

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

  Уведомяваме Ви, че поради авария в топлопреносната мрежа от 13:00 ч. до 22:00 ч. на 19.07.2019 г. топлоподаването към града ще бъде спряно. Ръководството на дружеството се извинява за

Новини Сливен

ПИЙНАЛ ШОФЬОР УЧАСТВА В КАТАСТРОФА НА БУЛ. „БУРГАСКО ШОСЕ“

  На  20 юни служителите на сектор „Пътна полиция“-Сливен  са се отзовали на сигнал за пътно произшествие. Инцидентът е станал на бул. „Бургаско шосе“ в град Сливен между лек автомобил