ЧЕТИРИМА СА ХВАНАТИ С ДРОГА ПРИ ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ В СЛИВЕН
март 2, 2020 860 Прегледи

ЧЕТИРИМА СА ХВАНАТИ С ДРОГА ПРИ ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ В СЛИВЕН

Полицейски екипи са установили случаи на употреба и притежание на наркотици в хода на засилената патрулна дейност в град Сливен. В дните от 28 февруари до 1 март са извършени проверки на лица и водачи на автомобили във връзка с предприетите мерки по опазване на обществения ред и противодействие на престъпленията по линия „наркотици” в дните преди 3 март.

Пред игрална зала в град Сливен е хванат 30-годишният А.А., криминално проявен, като в него е намерен и иззет метамфетамин. Задържан е за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

При полицейска проверка на ул.”П.Яворов” е установен 36-годишният В.П. също криминално проявен. В него е намерен и иззет метамфетамин. В.П. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

При проверка на лек автомобил на бул.”Бр.Миладинови” е установено, че водачът- Д.И. на 35 години, е употребил наркотично вещество-метамфетамин. В 20-годишния М.Н., пътник в автомобила, е намерен плик, съдържащ метамфетамин. Двамата са от град Мъглиж. Задържани са за 24 часа. Образувани са досъдебни производства.

Предишна ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ Е ЗАДЪРЖАН В СЛИВЕН
Следваща АРЕСТ ЗА МНОГО ПИЯН ШОФЬОР В КОТЕЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА 2 ЮНИ СЛИВЕН ЩЕ ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА НА ХРИСТО БОТЕВ И НА ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ

На 2 юни се навършват 144 години от гибелта на големия български революционер Христо Ботев. Заради епидемиологичната обстановка в страната тази година няма да има общоградско поклонение. В знак на

Новини Сливен

ЯНКО ЯНКОВ, ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС: ДА ПРЕВЪРНЕМ ДОБРУВАНЕТО НА СТРАНАТА НИ В ОБЩОНАРОДНО ДЕЛО!

Честит празник! Честит Ден на Съединението! Шести септември е един от най-важните дни от новата ни история. В този ден празнуваме, но и размишляваме за миналото, за настоящето и за

Новини Сливен

ЕЛЕНА ПОПОВА: СМЕЛИТЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ПРОМЯНА

Всеки трябва да прояви своята смелост и гражданска доблест. Това е нашият български, сливенски ден за смелост. Нека не го пропускаме. Гласувайте!