17.01.2023 0 2380 Прегледи

ЧЕТИРИМА СА РАНЕНИТЕ ПРИ ТЕЖКАТА КАТАСТРОФА В СЛИВЕН

Четирима души са докарани в областната болница на Сливен, като една жена е по-сериозно ранена. Състоянието на другите трима е добро. Това заяви пред Sliveninfo д-р Хрисант Хрисантов, зам.-директор на лечебното заведение. Четиримата са пострадали при тежката катастрофа, станала малко преди 11 часа днес, за която Sliveninfo първи съобщи.

„В момента се правят изследвания на по-тежко пострадалата жена, след което ще се вземе решение за нейното лечение“, каза лекарят.

Предишна ЖЕСТОКА КАТАСТРОФА НА КЛЮЧОВО КРЪСТОВИЩЕ В СЛИВЕН
Следваща ЕТО ОЩЕ СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

493 НАРУШЕНИЯ СА КОНСТАТИРАНИ ОТ ПЪТНА ПОЛИЦИЯ-СЛИВЕН ЗА ЕДНА СЕДМИЦА

През изминалата седмица на територията на ОДМВР-Сливен служители на „Пътна полиция” са проверили 978 превозни средства и 1026 лица. Констатирани са 493 нарушения на Закона за движение по пътищата. Съставени

Новини Сливен

СТЕФАН ДАНАИЛОВ И ГЕОРГИ ТОШЕВ ПРЕДСТАВЯТ „РОМАНЪТ НА МОЯ ЖИВОТ“ И В СЛИВЕН

Най-продаваната книга през последните четири месеца в България „Романът на моя живот“, създадена в съавторство между популярния актьор Стефан Данаилов и журналиста Георги Тошев, ще бъде представена из страната и

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ПЛАМЕН ИВАНОВ, УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА „ЗЛАТНА БЕЛКА“

Уважаеми колеги, контрагенти и партньори, Позволете ми да Ви поздравява с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Нека всички дочакаме една по-успешна година. И за бизнеса, и за нашите многобройни клиенти.