ЧЕТИРИМА СА КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА НОВА ЗАГОРА
юни 8, 2022 2431 Прегледи

ЧЕТИРИМА СА КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА НОВА ЗАГОРА

Четирима са кандидатите за кмет на община Нова Загора на предстоящите извънредни избори, насрочени за 3 юли. В 17 часа на 7 юни изтече срокът за регистрация в Общинската избирателна комисия. Регистрация получиха:

  1. Галя Захариева, която се явява като кандидат на ПП ГЕРБ. Захариева има зад гърба си 4 депутатски мандата. Била е и зам.-кмет на община Нова Загора.
  2. Димитър Ковачев – кандидат за кмет на ПП „Възраждане“. Ковачев е доктор на науките по биология. Дълги години е работил в новозагорската фирма „Млечен път“.
  3. Кремена Петрова е издигната от Инициативен комитет. Тя е подкрепена от структурите на ДБ и БСП в Нова Загора. Кремена Петрова е икономист по образование, организатор на протестите за чист въздух в Нова Загора.
  4. Иван Игнатов е издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от структурите на „Продължаваме промяната“ и ИТН в Нова Загора. Игнатов е еколог по образование, работи в частно дружество.
Предишна НА СЪБОР В НЕЙКОВО
Следваща ХВАНАХА КРАДЕЦ НА МАРКОВО УИСКИ ОТ МАЛКАТА "БИЛЛА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Притежание на наркотици са установили служители на РУ-Сливен. На 14 май на ул.“Индустриална“, западно от „Тирбул“, полицейски екип е последвал лек автомобил със съмнително поведение за извършване на проверка. След

Новини Сливен

ДВИЖЕНИЕТО МЕЖДУ ГОРНО АЛЕКСАНДРОВО И ТРАПОКЛОВО Е ВЪЗСТАНОВЕНО

Малко след 13,00 часа беше възстановено движението по път І-6 в участъка между кръстовище „Петолъчка” и село Драгоданово, което беше спряно тази сутрин, поради възникнало пътно произшествие. Сигналът за пътния

Новини Сливен

УПРАВИТЕЛЯТ НА „ВиК“ – СЛИВЕН ИНЖ. СЕВДАЛИН РАШЕВ: „ЕДИННАТА ЦЕНА НА ВОДАТА ЗА ЦЯЛАТА ОБЛАСТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА“

По повод протестите на жителите на с. Сотиря против новата цена на водата в населеното място, на пресконференция в пресклуба на БТА в Сливен, управителят на „В и К“ –