ЧЕТИРИМА ПРОКУРОРИ ОТ РАЙОННА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ПОЛУЧИХА НАГРАДИ

ЧЕТИРИМА ПРОКУРОРИ ОТ РАЙОННА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ПОЛУЧИХА НАГРАДИ

Четирима прокурори от Районна прокуратура – Сливен са наградени от главния прокурор Иван Гешев. Това съобщи за Sliveninfo прокурор Катя Колева, която е направила предложението за наградите – административен ръководител на Районна прокуратура – Сливен.

Със „служебна благодарност” за проявен висок професионализъм и безупречно изпълнение на служебните задължения като наблюдаващ прокурор по възложените му преписки и досъдебни производства се награждават прокурорите Валентин Иванов, Елена Панайотова и Татяна Еневска.

Със  „служебна благодарност” за проявен висок професионализъм и безупречно изпълнение на служебните задължения като прокурор и заместник Районен прокурор на Сливен се награждава Пламен Славов.

„Изключително съм радостна от тези награди на колегите, защото това е оценка за работата на цялата Районна прокуратура – Сливен”, заяви пред Sliveninfo прокурор Катя Колева.

 

Забележка: На снимката отляво надясно са прокурорите Валентин Иванов, Елена Панайотова, Катя Колева, Татяна Еневска и Пламен Славов.

Предишна ОДМВР - СЛИВЕН: СИГУРНОСТ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРАЗНИЦИ
Следваща САГБАЛ „ЕВА“ ВИ ПОЗДРАВЯВА С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТ МЕСЕЦ АВГУСТ СЕ ПОДНОВЯВАТ КЛАСИРАНИЯТА ЗА ДЕТСКИ ЯСЛИ И ЯСЛЕНИ ГРУПИ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ

От месец август 2020 г. се подновяват класиранията за най-малките жители на община Сливен. От месец април до момента класиранията за детските ясли и яслените групи към детските градини бяха

Новини Сливен

ПРИЗИВ: ДА НЕ СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ИЗЛИШНИ ПЪТУВАНИЯ В ПЛАНИНСКАТА ЧАСТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН

В планинската част на община Сливен има обилен снеговалеж, който се увеличава. Придружен е с вятър на пориви, което не позволява почистване на пътищата и носи риск за пътуващите, каза

Новини Сливен

518 КОНТРОЛЬОРИ И ПРИДРУЖИТЕЛИ СА ОДОБРЕНИ ОТ ОБЩИНСКАТА ПРЕБРОИТЕЛНА КОМИСИЯ В СЛИВЕН

518 контрольори и придружители са одобрени на заседание на Общинската преброителна комисия в Сливен. При предстоящото преброяване в община Сливен ще бъдат ангажирани 358 преброители и 110 контрольори. Осигурени са и резервни