ЧЕТИРИМА ПРОКУРОРИ ОТ РАЙОННА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ПОЛУЧИХА НАГРАДИ

ЧЕТИРИМА ПРОКУРОРИ ОТ РАЙОННА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ПОЛУЧИХА НАГРАДИ

Четирима прокурори от Районна прокуратура – Сливен са наградени от главния прокурор Иван Гешев. Това съобщи за Sliveninfo прокурор Катя Колева, която е направила предложението за наградите – административен ръководител на Районна прокуратура – Сливен.

Със „служебна благодарност” за проявен висок професионализъм и безупречно изпълнение на служебните задължения като наблюдаващ прокурор по възложените му преписки и досъдебни производства се награждават прокурорите Валентин Иванов, Елена Панайотова и Татяна Еневска.

Със  „служебна благодарност” за проявен висок професионализъм и безупречно изпълнение на служебните задължения като прокурор и заместник Районен прокурор на Сливен се награждава Пламен Славов.

„Изключително съм радостна от тези награди на колегите, защото това е оценка за работата на цялата Районна прокуратура – Сливен”, заяви пред Sliveninfo прокурор Катя Колева.

 

Забележка: На снимката отляво надясно са прокурорите Валентин Иванов, Елена Панайотова, Катя Колева, Татяна Еневска и Пламен Славов.

Предишна ОДМВР - СЛИВЕН: СИГУРНОСТ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРАЗНИЦИ
Следваща САГБАЛ „ЕВА“ ВИ ПОЗДРАВЯВА С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

89 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

3712 нови случая на COVID-19 са били установени у нас през изминалото денонощие от направени 8820 PCR теста, показват данните в Единната информационна система. Общо потвърдените случаи от началото на пандемията са 133

Новини Сливен

ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА . НОВ НАЦИОНАЛЕН ПРИОРИТЕТ- БЪЛГАРИЯ- 9 МИЛИОНА

#РазумнитеРешения           Най- видимата оценка за качеството на политическата класа в България през последните 30 години е:  ⛔демографската катастрофа и намаляване на населението на България от

Новини Сливен

СПЕЦОПЕРАЦИЯ ЗА НАРКОТИЦИ ЗАВЪРШИ С РАЗКРИТИ 3 ГРАМА МАРИХУАНА

Полицейска операция по линия „Наркотици“ е осъществена на територията на РУ-Нова Загора на 23 март. В хода на акцията е извършена проверка в имот в село Асеновец, обитаван от мъж