ЧЕТИРИМА ВИДНИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ИДВАТ В СЛИВЕН ПО ПОКАНА НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ

ЧЕТИРИМА ВИДНИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ИДВАТ В СЛИВЕН ПО ПОКАНА НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ

По покана на областния управител Минчо Афузов на 15 декември (четвъртък) в Сливен ще гостуват четирима от най-интересните български изследователи, писатели и интелектуалци – професорите Иван Гранитски, Станислав Станилов и Стоян Райчевски, заедно с писателя Христо Славов – създател на CD с повече от 25 000 страници класическа българска литература.

В 11 часа, в музея на ППМГ „Добри Чинтулов“, четиримата гости ще се срещнат с ученици от сливенските училища.

От 16.30 часа Иван Гранитски, Станислав Станилов, Стоян Райчевски и Христо Славов ще участват в открита среща-дискусия със сливенската общественост на тема „Уроците на миналото и предизвикателствата на новото време“. Тя ще се проведе в зала „Зара“ на Военния клуб.

Входът е свободен.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща НДСВ СЕ ЗАВРЪЩА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 09. 05. 2018 г. (сряда) до 13.00 ч е прекъснато водоподаването на северната част от кв.

Новини Сливен

1343 ДУШИ ПРАЗНУВАТ ИМЕН ДЕН НА ЙОРДАНОВДЕН И ИВАНОВДЕН В ОБЩИНА КОТЕЛ

Според справката на регистрираните по настоящ адрес в отдел „Административно техническо информационно обслужване и връзки с обществеността“ – „АТИОВО“ в община Котел 1343 души празнуват имен ден на Йордановден и

Новини Сливен

16-ГОДИШНО МОМИЧЕ ОТ СЛИВЕН Е ХВАНАТО ПИЯНО ЗАД ВОЛАНА ТАЗИ СУТРИН

Водачи, употребили алкохол над 1,2 промила, са установени от полицейски служители в хода на ежедневния контрол по пътна безопасност в град Сливен. На 19 юли, около 08,40 часа, на бул.