ЧЕТИРИМАТА ВОДАЧИ НА ПАРТИИТЕ, ПОДКРЕПЯЩИ РУМЕН РАДЕВ, ПОСРЕЩАТ ДНЕС ПРЕЗИДЕНТА В СЛИВЕН
ноември 5, 2021 1141 Прегледи

ЧЕТИРИМАТА ВОДАЧИ НА ПАРТИИТЕ, ПОДКРЕПЯЩИ РУМЕН РАДЕВ, ПОСРЕЩАТ ДНЕС ПРЕЗИДЕНТА В СЛИВЕН

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова, които са издигнати от Инициативен комитет за втори мандат, ще бъдат посрещнати днес в Сливен от четирима водачи на партии и коалиции, подкрепящи ги, научи Sliveninfo.

Става въпрос за Атанас Зафиров, водач на листата на БСП, Ивайло Вълчев, водач на листата на ПП „Има такъв народ“, Татяна Султанова – водач на листата на ПП „Продължаваме промяната“ и Стефан Пасков, водач на листата на коалиция „Изправи се.БГ! Ние идваме!“, съобщи пред Sliveninfo Васил Петров  – областен координатор на Инициативния комитет за издигане на Радев – Йотова за втори мандат.

„Каним всички жители и гости на Сливен да посрещнем президента и вицепрезидента в 15.15 часа до шадраваните, на източния вход на общината. Сигурен съм, че днешният ден ще бъде истински празник за огромна част от хората в нашия град“, каза Васил Петров.

Предишна ОБЩИНА КОТЕЛ ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА СЕМЕЙНА РИСУНКА И СТИХОТВОРЕНИЕ
Следваща ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЕЧАТ "СЛИВНАЛИИ", КНИГА II

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

70 КМ/Ч Е СКОРОСТТА НА ВЯТЪРА В СЛИВЕН

Между 60 – 70 км/ч е скоростта на вятъра в Сливен, съобщи пред Sliveninfo Снежана Кънева, началник отдел в общината. Вятърът е пулсиращ и повсеместен на територията на цялата община.

Новини Сливен

ДВАМАТА АРЕСТУВАНИ ЗА МОДЕРНАТА ЛАБОРАТОРИЯ С КАНАБИС В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН НЕ ИСКАТ ДА ИЗЛИЗАТ НА СВОБОДА

Двамата мъже от Сливен, които преди две седмици бяха арестувани за модерна лаборатория с канабис в центъра на града, не са обжалвали своята мярка за неотклонение – „задържане под стража“,

Новини Сливен

ДЯДО МРАЗ ОТ СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА СЪСТЕЗАНИЕ ПО РИБОЛОВ

Дядо Мраз организира състезание по риболов на язовира край хасковското село Мандра. Това не е приказният герой, а белобрад мъж от Сливен, който приятелите му наричат с това прозвище. Истинското