ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА ГИНКА СТОЯНОВА, ЧИЯТО РОЖБА СА НАГРАДИТЕ „АРГИРА ЖЕЧКОВА” И „МАЙЧИНО СЪРЦЕ”
юли 29, 2021 1425 Прегледи

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА ГИНКА СТОЯНОВА, ЧИЯТО РОЖБА СА НАГРАДИТЕ „АРГИРА ЖЕЧКОВА” И „МАЙЧИНО СЪРЦЕ”

Днес изявената активистка и общественичка Гинка Стоянова чества 80-годишен юбилей. И заслужава поздравления от сливенската общественост за нейната дългогодишна отдаденост на различни каузи в подкрепа на доброто.

Професионалният й път тръгва от работническите среди и минава през комсомолски, профсъюзни и партийни структури.

От 1996г. до 2000г. е сътрудник на Кмета на Сливен – г-н Янко Янков и Началник на Отдел “Организация и контрол на управлението”.

Над 30 години Гинка Стоянова посвещава на женската организация в Сливен като Председател на ДСЖ /Демократичен съюз на жените/ и в момента е член на Управителния съвет на Националното ръководство на ДСЖ.

Нейна рожба и гордост са Наградата “Аргира Жечкова” и Приз “Майчино сърце”, които в годините се наложиха в Обществения живот на град Сливен.

Основава и развива активна дейност в СНЦ /сдружение  с нестопанска цел/ ” За духовни и социални дейности” където се изявява като ръководител на проект “Не сме сами” по ОП ”РЧР”/Развитие на човешките ресурси/ и др.

Гинка Стоянова ще отпразнува своя юбилей в тесен семеен кръг.

Честито и за много години!

Предишна В ОБЩИНАТА БЯХА ПРЕДСТАВЕНИ АКЦЕНТИ ОТ ПРЕДСТОЯЩА МЕЖДУНАРОДНА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ
Следваща ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА „ЗЛАТНА ПРАСКОВА“ СЪБРА ТРАДИЦИОННИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ФИНАНСИСТ № 1 НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПРИЕМА ПОЗДРАВИ ЗА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС

Зам.-кметът по финансите на Община Сливен Румен Иванов има рожден ден на днешния 12 март. Още в началото на работния ден той почерпи своите подчинени и колеги в сградата на

Новини Сливен

СЛИВЕН СЕ ПРОЩАВА С АДВОКАТ ЮРИ ЯНКОВ

В днешния четвъртък Сливен се прощава с адвокат Юри Янков. 62-годишният юрист ни напусна внезапно на 10 ноември в разгара на предизборната кампания, в която той бе водач на листа.

Новини Сливен

СЪЮЗЪТ НА ВЕТЕРАНИТЕ ОТ ВОЙНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ИЗПРАТИ БЛАГОДАРНОСТ ЗА ОСИГУРЕНИТЕ ОТ ОБЩИНАТА ДЪРВА ЗА ОГРЕВ

Областната  организация на „Съюза на ветераните от войните в България“ в Сливен изпрати благодарствено писмо за получените от ветераните навреме дърва за огрев. Писмото е адресирано до кмета на Сливен