ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА ГИНКА СТОЯНОВА, ЧИЯТО РОЖБА СА НАГРАДИТЕ „АРГИРА ЖЕЧКОВА” И „МАЙЧИНО СЪРЦЕ”
юли 29, 2021 1319 Прегледи

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА ГИНКА СТОЯНОВА, ЧИЯТО РОЖБА СА НАГРАДИТЕ „АРГИРА ЖЕЧКОВА” И „МАЙЧИНО СЪРЦЕ”

Днес изявената активистка и общественичка Гинка Стоянова чества 80-годишен юбилей. И заслужава поздравления от сливенската общественост за нейната дългогодишна отдаденост на различни каузи в подкрепа на доброто.

Професионалният й път тръгва от работническите среди и минава през комсомолски, профсъюзни и партийни структури.

От 1996г. до 2000г. е сътрудник на Кмета на Сливен – г-н Янко Янков и Началник на Отдел “Организация и контрол на управлението”.

Над 30 години Гинка Стоянова посвещава на женската организация в Сливен като Председател на ДСЖ /Демократичен съюз на жените/ и в момента е член на Управителния съвет на Националното ръководство на ДСЖ.

Нейна рожба и гордост са Наградата “Аргира Жечкова” и Приз “Майчино сърце”, които в годините се наложиха в Обществения живот на град Сливен.

Основава и развива активна дейност в СНЦ /сдружение  с нестопанска цел/ ” За духовни и социални дейности” където се изявява като ръководител на проект “Не сме сами” по ОП ”РЧР”/Развитие на човешките ресурси/ и др.

Гинка Стоянова ще отпразнува своя юбилей в тесен семеен кръг.

Честито и за много години!

Предишна В ОБЩИНАТА БЯХА ПРЕДСТАВЕНИ АКЦЕНТИ ОТ ПРЕДСТОЯЩА МЕЖДУНАРОДНА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ
Следваща ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА „ЗЛАТНА ПРАСКОВА“ СЪБРА ТРАДИЦИОННИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

90-ГОДИШНА СЛИВНАЛИЙКА ПРЕБОРИ COVID-19 В МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР”

90-годишна жена от Сливен пребори успешно COVID-19 с помощта на лекарите на МБАЛ „Хаджи Димитър”. Лиляна Семова бе изписана днес с втори отрицателен тест. Грижи за нея полага екипът на

Новини Сливен

МЪЖ И ЖЕНА СА ЗАДЪРЖАНИ, СКОЧИЛИ НА ПОЛИЦАИ

В РУ-Нова Загора са задържани мъж и жена, нападнали полицейски служители при изпълнение на служебните им задължения. На 2 април, около 15,50 часа, на улица „Цар Освободител“ автопатрулен екип спира

Новини Сливен

МЛАДИ РОДИТЕЛИ ОТ СЛИВЕН: ТРЕВОЖИМ СЕ ЗА СИГУРНОСТТА НА ДЕЦАТА СИ

„Тревожим се най-вече за сигурността на децата ни. Потокът от автомобили в града е голям, но маркировката и знаците са занемарени, проблеми с видимостта създават и непочистените храсти покрай платната.