ЧЕРВЕНИ КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИ ОТ СЛИВЕН ОТКРИХА КАМПАНИЯТА НА БСП В СТОЛИЦАТА
юни 13, 2021 2552 Прегледи

ЧЕРВЕНИ КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИ ОТ СЛИВЕН ОТКРИХА КАМПАНИЯТА НА БСП В СТОЛИЦАТА

Голяма част от сливенските кандидати за депутати на БСП участваха в националното откриване на кампанията, проведено в събота пред Народния театър „Иван Вазов“ в столицата. Сред тях бяха и първите двама в листата Атанас Зафиров и д-р Събина Петканска. На откриването беше и областният лидер на социалистите Асен Гагаузов.

„Вярваме, че на 11 юли ще повишим чувствително резултата си и ще вкараме в парламента поне двама народни представители от Сливен“, казаха пред Sliveninfo Атанас Зафиров и д-р Петканска, които са съответно 1-ви – 2-ри в листата.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - СЛИВЕН: НИЕ СМЕ АЛТЕРНАТИВАТА НА СТАТУКВОТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЛЕЧКОВ ВЛИЗА ЗА ПЕТИ ПЪТ В КМЕТСКАТА НАДПРЕВАРА, НО НЕ С ПАРТИЯТА НА СЛАВИ

Йордан Лечков е бивш топфутболист на България и кмет на Сливен в периода 2003 – 2011 г. Сега води своя политическа формация в Общинския съвет под името „Движение обединени региони”

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН КАНИ ВСИЧКИ НА ОТКРИВАНЕТО НА ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА НА 2 ДЕКЕМВРИ

С откриването на двойно по-голяма ледена пързалка тази година ще бъде дадено началото на програмата за празниците в града под Сините камъни. Община Сливен кани жителите и гостите на града

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Какво харесвате повече – вино или жени? – Зависи от коя година е реколтата… Дразнят ме два типа хора: Пияни, когато съм трезвен, и трезви, когато съм пиян. Жена се