ЧЕРВЕНИ КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИ ОТ СЛИВЕН ОТКРИХА КАМПАНИЯТА НА БСП В СТОЛИЦАТА
юни 13, 2021 1898 Прегледи

ЧЕРВЕНИ КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИ ОТ СЛИВЕН ОТКРИХА КАМПАНИЯТА НА БСП В СТОЛИЦАТА

Голяма част от сливенските кандидати за депутати на БСП участваха в националното откриване на кампанията, проведено в събота пред Народния театър „Иван Вазов“ в столицата. Сред тях бяха и първите двама в листата Атанас Зафиров и д-р Събина Петканска. На откриването беше и областният лидер на социалистите Асен Гагаузов.

„Вярваме, че на 11 юли ще повишим чувствително резултата си и ще вкараме в парламента поне двама народни представители от Сливен“, казаха пред Sliveninfo Атанас Зафиров и д-р Петканска, които са съответно 1-ви – 2-ри в листата.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - СЛИВЕН: НИЕ СМЕ АЛТЕРНАТИВАТА НА СТАТУКВОТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

С БЛИЗО 34% ПОВЕЧЕ СА ЗАБОЛЕЛИТЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА

237 са новозаболелите жители на област Сливен през изминалата седмица.  Увеличението е с 33,9 процента спрямо предходния период, съобщиха от Областния кризисен щаб. Средната им възраст е 52,8 години. Част от

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Приемен ден на кмета на Община Сливен Стефан Радев се проведе днес. Граждани поставиха въпроси от обществен и личен характер. Жители от сливенски квартал потърсиха съдействие за решаване на проблем

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 20. 06. 2018 г. (сряда) до 13. 00 ч. ще бъде прекъснато водоподаването в м. „Рамануша“.